Oznur_umay67 Kızlar bu hafta 32. Haftaya gireceğim. Bebek hareketleriniz nasıl bu haftalarda. Benim karnım çok sertleşti ve azalma hissediyorum. Normal mi. Tansiyon sıkıntısı da yaşıyorum.
gklp_2025 Oznur_umay67 bende 32. Haftadayım karnım ara ara aşırı sertleşiyor bebek hareketleri daha sert olmaya başladı ama eskisi kadar hareket yok
ipek63yldz_ Oznur_umay67 Şuan 31+4 olduk aşırı hareketli ama karında baya sertlik ve kasılma var anlamıyorum niye sancı desem öyle degil ama sertlik ve kasılma oldugu için aşırı ağrı oluyor 🤦🏻♀️ Bende 3-4 gün önce şeffaf sümüksü akıntı oldu işaret parmağı boyutunda. Bu kaç gündürde aşırı akıntı olmaya başladı sizde öyle bir durum varmı acaba 🙏🏻
Tazeanne0641 Benimki maşallah çok hareketli ama arada bi yerlere toplanıyor çok sertleşiyor, hareketleri de sert tak tuk ses geliyor resmen
ipek63yldz_ Kadoliii Bende öyle düşündüm ama sancı olmadığı için sadece sertleşme ve kasılma var ve bebegin hareketleri devam ediyor. Çok şükür de kanama falan olmayınca durdum 🤷🏻♀️ kendimide korkutmak istemedim 2.gebelik bu arada ilk gebelikte böyle bir durum hiç olmadı 🤷🏻♀️
Tazeanne0641 ipek63yldz_ sancı nasıl bişey peki arada bi bende de ağrı hissediyorum bacağıma kadar ama sonra geçiyor
ipek63yldz_ Tazeanne0641 Açıkcası bende pek bilmiyorum yalan yok ama sırttan başlayıp vajinaya kadar geliyormuş agrı . Ve kaç dakikada bir olursa öyle sancı diyorlarmış bende o tarz birşey olmadı yani . Kasılma ve sertleşme oluyor. Seninkide ayagına vuruyorsa eger benimki gibidir belki uyuşma ve kitlenme oluyor bazen onada magnezyum eksikliği diyip geçiştiriyorlar ilk sezeryandan bellidir öyle benimki üstünden 2 yıl geçti halen var 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Tazeanne0641 ipek63yldz_ o zaman bende kasılma ve sertleşme var , ilk gebelik olduğu için daha deneyimleyemedim 😂
ipek63yldz_ Tazeanne0641 Benim ikinci gebelik halen deneyim kazanamadım 🙈😂 Her gebelik aşırı farklı oluyor ya bende öyle oldu yani . Onun için korkuyorum şuan erken dogum yaparım diye
Tazeanne0641 ipek63yldz_ eğer öyle bi kuşkunuz varsa bence doktorunuza bi görünün. En son ne zaman gittiniz ben geçen hafta gittiğim için rahatım. Bana ev işlerine mola vereceksin yapacak bişey yok ağrıların için dedi mesela. Bide bende ödem şimdiden bile var 32. Haftaya gircem yarın
ipek63yldz_ Tazeanne0641 Bende 1 hafta önce gittim oldugum yerde doktor acısında berbat bir yer . Magnezyum eksikliği vardır diyip ilaç yazdı ne kilo ne boy bildirimi yapmadı bile 🤷🏻♀️
ipek63yldz_ Tazeanne0641 bende iki gün sonra 32 giricem ama şükür bu defa ödem çok oluşmadı kiloda aşırı almadım yani daha
Tazeanne0641 ipek63yldz_ Allah’a şükür benim doktorum çok iyi devlette ama herşeyini söylüyor. Ama bi sıkıntı olsa da görürdü illaki bence o kadar da umursamamazlık yapmaz diye düşünüyorum