anonimm066 Kızlar devlet hastanesinde 2 li tarama testiniz kaç günde çıktır birde çıkınca e-nabız üzerinden görüntüleye biliyormuyuz?
Sdfrgnr Yaklaşık 1 hafta içinde çıktı maalesef lab.. gidip elden alamıyorsun yine e nabıza da düşmüyor Randevu alıp gidip doktordan direkt zaten elden veriyorlar Bir sorun varsa açıklıyorlar
Damla_111 4-5 günde çıkmıştı benim e nabıza düşüyor ama grafik şeklinde düşmüyor sadece değeri düşüyor grafiği doktor görebiliyor sadece
Bbbaaa @Damla_111 İkili Test PAPP-A 2012.98 - İkili Test Beta HCG 108098 Benim sonucum böyle ama normal mi. Bu iki kan sonucu dışında çıkacak kan var mı sizde de böyle sadece iki kan mı vardı. Ben dün devlette verdim bugün hemen çıktı normal mi devlette 10 güne kadar anca çıkıyordu yardımcı olur musunuz
Bbbaaa @Esmereee Yok değil sadece 11 haftalıkken ilerde değişebilir kesin değil ama kıza benziyor dedi. Sizce değerlerim normal mi ikili tarama sonucuna göre
Damla_111 @Bbbaaa Canım grafik olması gerekiyor bu değerlerin dışında onuda sadece doktor görüntüleyebiliyor sonucun çıkmışsa hemen hastaneye git al çıktısını da al istersen ben almıştım
Bbbaaa @Damla_111 Yani ikili taramada sadece bu iki kan mı sonuç olarak çıkacaktı başka kan sonucu çıkmaz değil mi giderim bu sefer de eksik kan var deyip beni göndermezler değil mi
Bbbaaa @kayrosmom Vallahi mi dünden beri kafam allak bullak oldu beta sonucu biraz yüksek diyor araştırmalarım çok üzülmüştüm. Crl 66 mm Nt 1.8 mm yazdı doktor Sizce nasıl
kayrosmom Bbbaaa 3mm nin altında normal kabul ediliyor ancak bu testler %100 doğruluk garantisi vermiyor ne yazıkki. Ancak riskli olmadığını düşünüyorum bu sonuclara göre