Aaayseeert Progestan dex kullanıyorum aşklarım iğne olarak vurduktan sonra bi damla falan dışarı çıkıyor sorun olur mu sizce ?
anneoluyorummm103 Aaayseeert iğnenin yavaş yapılması gerekiyor bir damla kadar çıkmasında sıkıntı yok ama bende hep yarısı dışarı çıkıyordu sıkıntı olmadı
Aaayseeert Zhdnl teşekkür ederim görmemişim mesajınızı . Bir damlacık çıkıyor ben mi yanlış vuruyorum diye düşünüyorum
nidanida34 Aaayseeert ben eczacıyım, iğneyi vurduğunuz bölgeyi her uygulamada değiştirin, hep aynı yerden vurmayın. Vurduğunuzda kasılı sert bi şekilde olmasın o da dışarı akıtabiliyor. Bir damla çıkması çok normal bir sorun yaratmaz.
Aaayseeert nidanida34 ben göbekten vuruyorum bazen etim sert gibi oluyor girmekte zorluk çekiyorum buna nasıl bi öneri de bulunursunuz acaba . Sürekli aynı yerden vurmuyorum ama aynı zaman da kan sulandırıcı da kullanıyorum
nidanida34 Aaayseeert göbek çok sert olduğunda kolun dış arkaya dönük yumuşak kısmından hafif eğik bir açıyla vurabilirsiniz. Bi sağ kol bi sol kol şeklinde
Gozde-2833 nidanida34 bende progestan iğne oluyorum ama kalçadan gerçekten çok ağrı yapıyor sizin dediğiniz deri altı iğnesimi etkisi aynımı
nidanida34 Gozde-2833 iğnenin kendisi çok ağrı yapan bir iğne malesef. En uygun kullanım yeri göbek, ancak çok zorlanıyorsa kalça veya üst bacaktan uygulanabilir. Yine de doktorunuza danışın tabi ki
Gozde-2833 nidanida34 sadece kalçadan kas içine yapıldığını söyledi doktorum çok yağlı bir iğne olduğu için çok ağrı yapıyor birde evde kendümün yapabileceği deri altı olan formu varmış galiba