Aler İki gündür sürekli gelmeye başladı ıslak değil gayet kuru sümüksü yapıda şeffaf berrak bir yapı parça parça geliyor nişan olabilir mi
anneolmakneguzel_ Aler benim başından beri geliyor 😂 nişan birazda kanlı oluyor ama zaten günün gelmiş 😍😍
Aler Kubrr_ ne zaman başladı gelmeye benim 3 gündür bi sümük gibi geliyo sonra bazen ıslaklı sümüklü anlamadım ne ya iyice strese girdim
Kubrr_ Aler dün geldi ilk kez bence nişan diye düşünüyorum çünkü doktorum bana dedi sancıların var ayın 20sini bile bulmaz doğurursun demişti
Aler Gizem1504 ve perşembe yatışım var sancılarım kendisi gelmezse suni verilik kendiliğinden gelsin diye elimden geleni yapıyorum
Aler senaaaaaaaaaa kaç gün geldi bıktım artık kandan korkan ben pembelik görmek istiyorum başlasın şu sancılarım artık 😂
Selim_Alparslan Aler benim ilk doğumda nişanim balgam gibi yesil sümüklü ve kanlı damar damar şeklindeydi ebenin eline geldi açıklık yaparken bana gösterdi bu nişan diye bilemedim sizinki enfeksiyon falan olmasın 🤷🏼♀️
Selim_Alparslan Aler anladım canım doktoruna yazabilirseniz eger en doğru cevabı o verir 😊 herkesimde farklı oluyormuş sanırım kan gelmeyeni de oluyormuş 🌸