handetl Merhaba kızlar . 21 yaşındayım gebelik palnlıyorum diye bu uygulamayı indirdim ama aslında burada dertlerşmek için çok güzel bi yer Eşim sabah 8 akşam 6 mesai saatlerinde oluyor ve ben evde canım sıkılıyor yeni evliyiz 6 ay oldu , ailemden çok uzağa geldim ev işlerinden başka ne yapabilirim canım sıkılmasın diye ?? Dertleşelim ❤️🌸
aybalasmom handetl gebelik planlıyormuşsunuz el işi yapabilirsiniz. Bebeğinize yelek, patik, tulum, elbise, oyuncak, battaniye vs. YouTube’da her şey var baka baka yapılabilir.
Rose_07 handetl kaktüs bitkileri almıştım ben onları büyüttüm çoğalttım. Numaralı boyama var tuval üstünde onu yapıyordum. Evi sürekli değiştiriyordum dekorasyon olarak. Sonra işe girdim çalışmaya başladım. 1 sene sonra kızıma hamile kaldım evde sıkılacak vakit kalmadı anlayacağın 😅
handetl ylnydgd bazen öyle düşünüyorum bazende eğer ben hamile kalsaydım kısa bi süreçte işi bırakmak zorunda kalacağım ve bunu için şuan işe bakamıyorum , aynı zamanda eşim sağolsun hiç bi şeyi eksik etmez yani , evde ne yapabilirim diye düşünüyorum hep
Rose_07 handetl evet o arkadaş gibi oluyor aslında. Zor ama çok güzel oluyor. 1 yıl beklediğime pişman olmuştum.
handetl Rose_07 biz aslında hiç beklemeyi düşünmüyoruz o 6 ay bile biraz sorunlarımız olduğu diye bekledik yoksa ben istiyorum eşimde çok istiyor .