Buseeozd Her doğum hikayesini okurken içimden Allahım bana da hayırlısıyla nasip et diye dua ederdim. 18/02 de öğlen 12 gibi minik bir kanamayla basladı hersey. Hep normal doğum istedim. Gebelik sekerimi öğrendikten sonra diyetle birlikte pilates e basladım. En büyük hedefim hem saglıklı hemde dogal yolla anne olabilmekti. Aslında kanamam ilk basladıgnda nişan geldi diye sevindm. Sıcak bir duş, pilates topuyla egzersizler vs derken kanamam gittikçe arttı. Doktoruma ilk sordugumda kanaman cogalmadan yada sancın 5dk da bir olmadan gelmene gerek yok dedi. Akşam 9 gibi hastaneye gittim. Muayene edildim. Zorlasak 1 cm acıklık var diyebilirim ve rahim çok yukarıda dedi doktor. Ama bu kanamayla seni eve gönderemem müşadeye alalm nstde takip edelim dedi. Nst bagladı sancı 5dk da bir 100ü görüyor en düşük 40lara iniyordu. Sancı vs hersey normal doğum için cok olası ama rahim görevini yapıp açılsaydı eğer. Pedle kanamam takip edildi. Saat te bir muayene yapıldı. Hiç bir olumlu gelişme yok aksine kanamam arttı ve suyumda gelmeye basladı. 19/02de gece 1de doktorum geldi ve apartopar sezeryana alındım. Daha fazla sizi tehlikeye atamam dedi. Kanama bebeği strese sokup sıkıntı yaşatabilir dedi. 01.24de bebeğim doğdu. Kendimi okadar normale hazırlamısımki sezeryan diyince tansiyonum asırı yükseldi. Genel anestezi istedim o pskljye dayanamayacaktım. Operasyon sonrası ilk sorum cocugum nefes alıyormu olmus. İnsan o kadar korkuyorki ona bişey olacak diye. Şükür sağsalim kavuştum. Rabbim ne nasip ederse o oluyor. Sezeryan dikişim sinirlere denk geldiği için cok agrılı oldu. Zorunlu kalmadıkça tavsiye edebileceğim bir durum değil malesef. Oğlumun kokusu varya bu dünyadaki en güzel kokuymuş. Hala ona sahip olduguma inanamıyorum. Rabbim bekleyen herkesi sagsalim kavustursun. Kimseyi bu güzel kokudan mahrum etmesin 🙏 biliyorum cok uzun oldu. Herkes hakkını helal etsin. Bizde happy momdan mezun oluyoruz 🤗
Emelinda Buseeozd sağlıkla büyüsün inşallah analı babalı, veda etmeyin bence tecrübeli annelere çok ihtiyaç var forumda ☺️
Derya6734 Buseeozd ne güzel anlatmışsın Rabbim o günleri bize de nasip etsin inşallah. Bebeğinle sağlıklı uzun ömürler dilerim ❤️😍
Buseeozd Emelinda amiiiiin cümlemizinkini insallah. Sistem 40 hafta doldu dye uyarı veriyor belki o beni atar ☺️