Trkzpptya Kızlar iyi günler, az önce doktordan çıktım bebek kanalda değil ama sancım var ve az bişey açılman var, iki saat sonra tekrar gidicem, sizce doğum gerçekleşir mi, bebek kanalda değil ya daha
mrvsrcn Trkzpptya ilk doğumumda kızım 34 haftalikken girmişti kanala 38 de doğurdum bunda 38 oldum kanalda değil hala. Sancıyla giriyor diyorlar
prensesannesi611 Trkzpptya benimde kanalda değildi sabah doktora gittim 2 cm açılmam vardı 1 ay önceden akşamı doğum için yatırdılar sabah doğum kanalına girdi öğlen doğurdum
mommyekinci Trkzpptya benim ikinci doğumda kanala girmemişti ama açılmam 8 cm di üstümde tepinmişlerdi dizleriyle aşağı ittirmişleri şimdi ki aklım olsa karnım aşağı inmeden eğer suyum gelmemişse gitmem 8 saat suni sancı çekmiştim 8 cm açılmayla tabbim tek nefeste kucağına versin inşallah çok çabuk sağlıklı bi doğumla gelir
mrvsrcn Trkzpptya genelde önceden giriyormuş özellikle ilk doğumlarda ama sancıyla da giriyormuş önemli olan doğum pozisyonunda olması baş asagi yani sancıyla bulur onlar yolunu Allahın izniyle ☺️
mrvsrcn ozlemikka benim bugün kontorolum var ama sancım var sabahtan beri su an 10 dk bi geliyo bakalım