Bebivekedi Betbet34 ayyy hiç moralini bozma önemli olan sağlıkla yükselmesi benimde düşük çıkmıştı moralin hep yüksek olsun sağlıkla yükselsin inşallah 🥰🥰☺️
Busyusad @Betbet34 Bebivekedi Rabbim sağlıkla hayırlısıyla sona kadar gitmeyi nasip etsin size inşallah Rabbim isteyen herkesede nasip etsin nolur banada dua edin hamile duası kabul olurmuş bend bey ay mutlu haberi alayım 2 gün önce kan verdim negatif doktor haftaya tekrar ver dedi regl 3 gün kaldı inşallah pozitife döner bende bu ay görrüm 🤲🏻🥺
Betbet34 Bebivekedi kuzum Allah razı olsun 🤲🏻🥰 rabbim sağlıcakla bebişinide sana kavuştursun inşallah dualarımdasın sende 🤍 çok şükür 2 gün sonra yani dünki testimde 30 olmuş yarın tekrar kan vereceğim bakalım inşallah güzelce artıyordur 🤲🏻 sağlıcakla kucağımıza alalım amin 🫶🏻
Betbet34 Bebivekedi hala inanamıyoruz sevinemiyoruzda 2 aylık kalp durması yaşadım bir kimyasal yaşadım diğer transferimde negatif sonuçlandı. İnşallah bu sefer sağlıcakla doğsun hayırlı evlat olsun 🤲🏻 Rabbim isteyen tüm kardeşlerimede nasip etsin çok zor süreçler.. 🥰
Bebivekedi Betbet34 yaaaa o kadar sevindim ki senin adına bence gayet güzel yükseliyor hiç kötüyü düşünüp çağırma allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin sanaaa 🩷🩷
Betbet34 gulsahhhh17 prodoctor canım trendyoldan aldım 5 lisini 177 tl ye almıştım şuan düşmüş bile fiyatı :) ilk defa bu kadar erken gösteren teste denk geldim iyiymiş gerçekten
Betbet34 Siyahbeyaz_ sağol kuzum Allah razı olsun isteyen bütün kardeşlerime nasip etsin 🤲🏻🥰 testi yaptığımda adetime 8 gün vardı prodoctor marka trendyoldan aldım. İlk defa bu kadar düşük bi değeri idrarda gösteren test bu oldu
semdeniz12 İnsAllah sağlıcakla al kucağına alirsin,güzel kardeşim. Allahim esirgesin.hamile olmana cok sevindim
Betbet34 semdeniz12 amin canım kardeşim Allah razı olsun 🤲🏻🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin yıllardır bekliyordum çok şükür rabbime 🤲🏻🤲🏻🫶🏻🥰