atesvesu aselinannesi38_ merhaba hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah bağışlasın ♥️💐 Benimde 3.hamileligim iki tane kızım var 6+6 haftalık oldu daha kalp atışlarını duymaya gitmedim doktor kesesini gördükten 2 hafta sonra gelmemi söyledi zamanın dolmasını bekliyorum bugün mide bulantım başladı bitkin ve yorgunum
aselinannesi38_ atesvesu teşekkür ederim canım sana da hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah🩷❤️💞 bunlar güzel telaslari o bulantı bile çok tatlı oluyor
aselinannesi38_ rabme aşkım inşallah vardır bende gunumden önce öğrendim testi tekrarla ben sık sık yaptım
aselinannesi38_ meliikke Allah’ım gönlüne göre versin canım inşallah duyarsın sağlıklı haberlerle gelirsin haber bekliyorum senden🙏🙏🙏😊
atesvesu aselinannesi38_ çok teşekkür ederim canım tabi gelip geçici ama iki tane daha çocuk olunca yatamiyorum halsiz olunca mecbur ayaktayım
zezze Beyzanurq benimde ilk gebelik bugün doktor kontrolüm vardı 11+3 ikili test icin kan verdim ultrasonda burun ve ense ölçülerine baktı atardamarlarına baktı sağ ve sol baya 10 dk boyunca bebeği izledik cok güzeldi
Beyzanurq zezze bende ikili test yaptırdım bebek uyuyomus uyandırmak için baya ugraştilar ultrasonda cinsiyeti de ögremiriz dandim ama demediler şimdide çok merak ediyorum tekrar gidip cinsiyet öğrenmek istiyorum ne zaman gidiceksiniz siz