Diamondstallion Selamlar, Kızlar ek gıdaya tam olarak ne zaman geçtiniz acaba? Bebeğim 5 aylık ancak doktor henüz önermiyorum. 6. Ayını tamamlasın konuşuruz dedi. Biraz geç değil mi 6. Ayını tamamlaması acaba?
GmtpeeN Diamondstallion anne sütü aliyosa 6 aydan önce onermiyolar evet ilk 6 ay anne sütü daha faydalı ama mama kullanıyorsa 5 aydan başlatıyolar ek gidaya
[silindi] Diamondstallion bizimki oturmaya yemeye çok hevesliydi kuzum, bir de 4 diş çıkarmıştı 5 ay 10 günlükken falan geçtik.
myangelson Diamondstallion 5. Ayda başlattı bizi doktor tadimlara. Genel olarak mama ile besleniyor sütüm çok yok. Muayenede herşey yolunda, kasları falan çok güçlü dedi. artık ufak ufak başlayalim dedi. Başladık tadimlar bitti artık püre yapiyorim biraz parçalı yoğurt falan yiyoruz öyle. Tadimlar bitince sebze meyve pureleri muhallebi yapabilirsin demisti. Yarın kontrole gideceğiz 6 aylık kontrolüne biraz geç kaldık da 6 buçuk aylık oluyor 😂 bakalım duruma göre çorbalara vs geçeriz artık
Diamondstallion GmtpeeN anne sütü de alıyor yetersiz geldiği zaman mama takviye de ediyorum aslında. Ama tadım bile yaptırmayın dediler. Bebeğim yemeklere sofraya falan çok ilgili o yüzden merak ettim canım teşekkür ederim :)
penbe_karisi Sütüm çok az geliyordu kızım icmiyordu mama dahi icmiyordu çok az içiyordu ben 5 aylıkken başlamıştım canm
Diamondstallion penbe_karisi anladım canım sağolasın bizimki de sütten falan bi tiksindi gibi son zamanlarda içmek bile istemiyor sürekli sofraya uzanıyor galiba dişi çıkacak
Diamondstallion [silindi] kuzum normalde Acıbadem Halil hocaya gidiyoruz ama memlekete gelince başka doktora göstermiştim haftaya Halil hocaya soracağım bakalım. Sizin doktor kim?
[silindi] Diamondstallion kuzum ben şadi idem’e gitmeye başladım. Çok iyi bir doktor. Kliniği var Soho iş merkezinde, tavsiye ederim 👌🏼
Diamondstallion [silindi] çok sağol kuzumm bir bakayım ben de Halil hocadan memnunum aslında ama bazen geçiştiriyor beni sanki 😂
Diamondstallion [silindi] ayayayya sağol teyzoşuuu çok ihtiyacım var gerçekten. Ne yapacağım ve vereceğim hiç bilmiyorum önce kolikti şimdi uykusuz araştırmaya vakit bile bulamadım 😂 bu arada yoğurdu makinede mi yapıyorsun acaba?
Diamondstallion myangelson oy maşallah gelişimi gücü yerindeyse sağlığı iyiyse her şey güzel hiç bozulmasın 😘 ek gıdalara da heyecanlıyım hunharca hazırlık yapıyorum buzluğa falan çıldırmış gibi 😂 güzel güzel içsinler çorbalarını 🥰
Daisyy000 Diamondstallion 5 aylıkken vermeye başladım. Sütünüz çoksa ve kilo alımı iyiyse 6 yi bekleyin bence
cilvelilahmacun [silindi] Offf onada daha var bu hafta götüreyim bi belki alerji testi yapar önce getir testlere bakayim sonra ek gıdaya geçelim dedi pozitif çıkarsa yogurt yiyemicek yavyummm 😏
[silindi] cilvelilahmacun inşallah pozitif çıkmaz. Ben yoğurtla başladım ya tadıma, iyi ki yoğurtla başlamışım çocuğum yoğurt delisi oldu 🤤
Diamondstallion cilvelilahmacun alerji durumu mu var? Benim bebişe de hafif alerjik demişlerdi comfort mama kullanıyoruz ben de pek süt ürünü tüketemiyorum
[silindi] myangelson aşkım ben yoğurtla başladım tadımlara @cilvelilahmacun kızının alerjisi çıkmazsa onu da yoğurtla başlatacağım 🤤😂😂