Sevgiiss ddygg000 kimseye söylemeyeceğim sadece anne ve babama söylemek istiyorum . Diğerleri karnımı görsün 😄
dilara_0405 Kızlar bende 12+3 haftalık hamileyim kimseye söylemedim daha korkuyorum birşey olur söylersem diye çünkü ilk hamileliğimde 9 haftalık hamileydim kalbi durmuştu kürtaj oldum ve bir çok kişi de biliyordu tanıdık olarak sizce ne yapmalıyım
dilara_0405 cutebabymomm ama işte insan tedirgin oluyor ilkinde çünkü kaybettiğimde çok kötü olmuştum
yelizabeth Sevgiiss Biz bir sorun olmasın üzülmesinler diye birde ayrı şehirlerde olduğumuz için 9 10.haftalarda sadece ailelere söyledik. Şimdi 21.haftayı doldurduk öyle yakın çevreye de söyledik.. Sağlıkla mutluluk huzurla kucağınıza alın inşallah bebişinizi 🙏🏻
Sevgiiss yelizabeth amin inşallah sizde 🙏 bir yanım söyle diyor bir yanım bekle hayırlısı olsun inşallah 🙏🥰🥰
Yazmelegi_ Sevgiiss beta verip gebe olduğumu ogrenir öğrenmez annem gile dedim kalp atisi duyup biraz zaman geçince eşim ailesine dedi. Ben söylemek zorundaydım riskli gebelik geçirmiştim kızımda bide bulantim çok olmuştu bunda da öyle olursa birinin desteğine ihtiyacım var diye demiştim
Sevgiiss Yazmelegi_ bende çok yakınız haftada 2-3 görüşüyoruz . Hem destek olur oğluma bakar diye düşünüyorum . Kötü bir şey olacaksa annem babam sırf onlar üzülmesin diye söylemek istemiyorum ama içimde kıpır kıpır 😄
Yazmelegi_ Sevgiiss isterseniz söyleyin. Ama doktor erken demiş ya o yüzden kalp atışını duymanızı bekleyin ondan sonra söyleyin bence derim
Meral_63 Sevgiiss 10 HAFTALIK olunca anneme tek dedim 🥲 önce bi düşüğüm olduğu için herkese hemen yayamadim
Sevgiiss Yazmelegi_ sanırım söyleyeceğim ya dayanmıyorum. Doktor genel olarak olumsuzdu . Çok erken geliyorsunuz anlamıyorum dedi 😄 birde ultrason kağıdı istedim ekranı kapattım dedi vermedi bilemedim böyle bir doktor ilk görüyorum
minik3509 Kalp atışını duyunca ailelere söyledik şu an 9 haftalığız 15 16 haftalarda çevremizdeki insanlara söyleriz diye düşünüyoruz
Sevgiiss minik3509 çevreye söylemeyi hiç düşünmüyorum ilerde 5-6 aylık olunca anlaşılır hale gelince öğrensinler oğlumda 12 haftadan sonra söylemiştik doğum ne zaman çok oldu diye herkes sorup duruyordu 😄
Sevgiiss Yazmelegi_ amin inşallah tüm hamişler sağlıkla kucağımıza alalım🙏 Bebek haberi bekleyen herkes hayırlı zamanda müjdeyi alsın inşallah 🙏♥️
dilara_0405 Sevgiiss 13 . haftalık olacak cuma günü aslında söylemek istiyorum ama bır yandan da korkuyorum çünkü ilk bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum o yüzden ve ailemin çoğu biliyordu söylemiştim ama çok şükür şimdi saklıklıyız bebişimde bende🤍🤲🏻🪽