klncbebek Merhabalar Afyon’da devlet hastanesinde İsmail tekere gittim iki defa ama aşırı ilgisiz bı doktor memnun kalmadım açıkçası önerebileceginiz başka kadın doğum doktoru var mı lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim
Karanfil000 klncbebek ben hiç gitmedim ama devlette özlem gül iyi diyorlar özele gitme imkanınız varsa Fuar Hastanesi İsa Şükrü Öz ü tavsiye ederim
birgebebirbebee klncbebek ilk çocuğumda kontrollere ufuk hanıma gitmiştim çok kalabalık oluyor ama bilgilendiriyor bu gebeliğimde ayşe hanıma randevu aldım daha gitmedim ama inşallah iyidir siz gittiniz mi
mrveelmas @klncbebek merhaba ben ilk gebeliktede Ayşe Yalçınkaya yilmaz hocaya gittim 2. Gebeligimde de devamlı gidiyorum güler yüzlü bir hoca sorduğunuz her soruya güzelce cevap veriyor bir deneyin isterseniz
klncbebek Sude346 evet hasbiye inceefe değil mi onuda duymuştum İsmail tekerle karşı karşıya odaları sanırım hastaları çok fazlaydı olmadı ona alayım randevumu teşekkür
Sude346 klncbebek ewt sabah erken gidersen sıra da veriyorlar benim son 4 🫠sabah 7 orda oluyorum sıra daha çabuk geliyor
klncbebek Sude346 hayırlısıyla kucağına al bebeğini inşallah benim gitmem 9 u bulur gibi sıra verirler mi o saatte de
klncbebek birgebebirbebee özlem gülü çok duydum ona aldım bakalım bu ayın 26 Sina alabildm neredeyse 1 buçuk ay olcak hiç gidemedim çokta merak ediyorum
birgebebirbebee klncbebek ona da gitmiştim o da çok iyi ama ilerleyen zamanlarda randevu bulmak neredeyse imkansız