mmm18 Adetime 2 gün var. 5 gün kala test yaptim pozitif çıktı. 4 gün kala yine test yaptım biri çok net pozitif biri negatif cikti. Bugün adetime 2 gün var ve test yaptım çok gölge cikti sonra otururken aniden bir akıntı oldu ve kahverengi leke geldi hiç anlam veremedim hiçbir sancım agrım adet belirtim yokken. Normalde çok ağrılı sancılı geçer adetlerim. Yerlesme kanamasi olabilir mi yani adetten önce bu kanamanın gelme durumu var mi
Rabiul mmm18 ilk gebeliğimde yerleşme kanaması yaşamadım ama 2. De yaşadım hasta oldum sandım ama meğerse yerleşme kanamasıymış 🥲 kahverengi leke geldi regle 1 hafta fln vardı erken oldum sandım
karata mmm18 mmm18 bu aşamada insan tedirgin oluyo bayağı ama sabırla beklemek gerekiyo işte bir hafta falan bekle tekrar erken gebelik testi yap Kasık ağrısı falan da oluyo zaten genelde bu aşamada
btl194 mmm18 git kan testi ver eğer gebelik varsa düşük önleyici progestan iğne vs kullanırsın canım kırmızı kan gelmediği sürece korkmana gerek yok
ulanhayatttt mmm18 bende adetime 3 gün kala leke görmeye başladım, çok az kahverengi leke şeklinde, iki üç gün sürdü leke kesilince test yaptım pozitif çıktı başka test yapmadım, ilk bebeğimde görmemiştim, sağlık ocağında kan vermeye gideceğim
karata Adetine yakın yada adet olacağın gün kahverengi akıntı olması gebelik belirtisi olabilir kimisi bir kaç gün sürüyo çok hafif şekilde kimisi bir gün leke gördüğün günden bir hafta sonra falan ancak net çıkıyo test
ulanhayatttt mmm18 merhaba sağlık ocağında sadece sabah mı kan alınıyor, öğleden sonra gitsem ilgilenirler mi
karata mmm18 stres etme kendine Rabbim ne demişse o olur gönlüne göre bi sonuç alırsın inşallah kanda vermişsen yarına belli olur Allahın izniyle güzel olur