byzanrzkn Hamile kalmak isteyenler yakı uygulaması varmış onu yapıyorlarmış Rahmi ısıtıyormuş tutunmayı kolaylaştırıyormuş nasıl yapılıyor ?? Yapan bilgisi olan ?? Lütfen
Pemberuya byzanrzkn onu bilmiyorum da benim ilk bebeğim zor oldu geç tuttu yani soğan suyu içtim 1 çb öğlen yemekten önce 2 aya hamile kaldım
tekrarken byzanrzkn herkesin farklı bi yöntemi vardır da Adet dönemi beline Sonra ilk ilişkenden sonra da kasık bölgene yapıştır kalabildiği kadar kalsın Bulabilirsen karasakız yakısı var beline onu yapıştır
tekrarken byzanrzkn misawell kadın erkek setleri var onu veya cns life var takviye onları tavsiye ederim
byzanrzkn Pemberuya suan rgl 2 günü ne kadar ne zamana kadar içmeliyim Ben 5 ay önce düşük yaptım. Tekrar gebe kalmk istiyorum 🐣
zemyy Pemberuya tam olarak nereye koymak gerekiyor ve ne kadar süreyle, önerdiğiniz bi marka veya türü var mı bunların
byzanrzkn zemyy üzerinde aslanmı kaplanlı olan yakıdanmış yumurtlama günü ilişkiden önce bel boşluğuna kalcanın hemen üstüne yapıstırmışlar ertesi güne kadar durmuş ve hamile oldugunu öğrenmiş ……