egeansea Merhaba Düne kadar hergün hareket hissediyorum 20+3’ten beri. 2 gündür hissetmiyorum. Bu haftalarda düzensiz olabilir diyorlar Siz de aynı şekilde yaşadınız mı bu durumu?
anneoluyorummm103 egeansea 23.haftaya girdiğimde bende 2 gün çok nadir hareket hissetmiştim sonrasında düzeldi. Tatlı bir şeyler yiyip dinlenmelisin
Gamz01 egeansea canım korkma ben korkup kaç kez hastaneye gittim bebek arkasını dönüyor o yüzden hissetmiyorsun düzelir muhtemelen arkası dönük
Ruruu egeansea kahve ictigimde benim bebegim baya hareketlenmisti kahve denediniz mi? Yuksek ihtimalle normaldir haftasi daha kucuk cunku, yine de tavsiyem ne olur ne olmaz doktora gidin iciniz rahatlar en azindan
egeansea Merveue Evet. Tık yok. Arada bir kıpraşma oluyor ama gaz gibide geliyor. Normalde çok net hissediyordum arada kalmıyordum
alyass egeansea 27.haftamda ben de tekme hissetmiyordum hareketleri de azalmıştı doktora gittiğimde de bir sorun yoktu sağlıklıydı 28+2ye girdim bugün tekmelerini tekrar hissettim. Ama azalma varsa mutlaka doktora görünmeniz gerekir. Normal olsa bile en azından içiniz rahatlar
egeansea alyass teşekkür ederim cevapladığınız için. Normal bir durum mu herkeste oluyor mu diye fikir almak istedim doktoruma da danışacağım
anneoluyorummm103 egeansea birde ılık suyla duş deneyin ben duştan sonrada hareketlenmezse doktora gidecektim duş işe yaradı içimi rahatlatacak kadar hareket etti
fb9706 egeansea ne dedi doktorunuz? Bende bugun farkettim arkasını dönünce hareketleri daha az hissediliyor yatıp odaklanmak gerekiyor