ddefnos mrs_papatya gebeligimi ilk öğrendiğimde bakmisti ve 35.hafta muayenemde normal muayene masasinda rahim ağzıma bakmak için yapıldı hamileyken acısız oluyor çünkü çok ileri götürmuyorlar korkulacak bisey yok bence stres yaparak girmeyin kasarsiniz o yüzden acı hissediliyor olabilir
MadameTussauds mrs_papatya Bende asiri korkuyordum ama rahim agzi uzunluguna bakmasi gerektigini söyleyince mecbur baktirdim bende inan hic korkulacak bisey yoktu kendini rahat birak kasma yeter
Bsyzc mrs_papatya ilk gebeliğimde hiç vajinal ultrason yaptırmadım ve aşırı korkuyor ve çekiniyordum. Hatta bir doktor vajinal ultrasonla bakmam lazım diyince muayeneyi reddedip çıkmıştım. Ama doğumdan çok sonra kist için mecbur baktırmak zorunda kaldım ve bitince dedim ki gerçekten korktuğum şey bu muymuş hiçbirşey hissetmedim
Ruruu mrs_papatya hamileligimin ilk haftalarinda birkac kere vajinal ultrasonla bakmisti doktor kesinlikle hic korkulacak birsey degil. Acittigini hatirlamiyorum zaten jel suruyor cihaza
thegirlinahood Ilk gebeliğimin başında doktor 1 kere bakmisti. Korkulacak bisey yok sadece bilmemek ve ilk kez yaşayınca tedirginlikten kendimi daha cok korkutmustum aslında rahat olsaydım acısız bir muayeneydi.
Sarees mrs_papatya hastanede kaldığımda vajinal , karından her türlü baktılar korkmayın hiç bir şey olmuyor 🙏
Arzuuyo Serviks kısa ölçüldüğü için 24.haftadan itibaren neredeyse 34.haftaya kadar her hafta yaptırmak zorunda kaldım korkulacak bir şey yok gerekliyse yaptırılmalı
mrs_papatya Ay hiç kadın doğuma gitmedim bi kaç gün önce öğrendim gebeliğimide aşırı çekiniyorum alt muayeneden