Nrgalt8 Moz bebek arabası olarak Kraft Tokyo plus aldım ikizlerim için iki tane. Pusetiyle beraber Ebebek indiriminden hatta 18 bine aldım. Ana kucağı olarak da merfbaby almayı düşünüyorum.
aycicek_ Moz şu an araştırdıklarım içinde en beğendiğim chicco markasınınkiler oldu. Hatta seeety modeli tekerleklerinden dolayı beğendim. Gidip bi mağazada göreyim ondan sonra sipariş edeceğim inşallah ama sakın acele etme internet yorumlarına bakıyorum ara ara ani indirime giriyor böyle şeyler.
aycicek_ Moz bu arada tekrar kontrole gittin mi bir iki gündür aklımdaydın özeldsm yazayım diye düşünüyordum. Nasıl gidiyor hamilelik kaç haftalık oldun
Asenak Nrgalt8 yatağı nasıl yaptınız yeni doğan ve sonraki süreçte ne kullanıyorsunuz nasıl kullanıyorsunuz
Moz aycicek_ en son geçen hafta gittim her şey yolunda şükür tüm dualarım da bu yönde zaten.Cuma günü fetal dna yaptırdım 10 güne çıkar sonucu inşallah bebişimiz sağlıklıdır.Yarın 11 haftalık olacağım Allahın izniye.Merak ettiğin için sağol bebişim senin kaç haftalık oldu :)
vilanelle Moz almadım ama chicconun 4in 1 yatağı çok güzel onu istiyorum, ana kucağı mamma, bebek arabası da hala değerlendiriyorum, sen napcan
aycicek_ Moz ay maşallah ya bendr seninkinin cinsiyetini merak ediyorum :) bugün kontrol vardı bizimde çok şükür her şey yolunda. 17 haftalık olduk zaman önce hiç geçmiyordu şiödi çok şükür hızlı geçşyor. İnşallah test sonucun da tertemiz sağlıklı çıkar canım😍
cilekbebek Bebek arabası ikinci el aldım arkadaşımdan, park yatağım baby plus anne yanı, ana kucağı da merfbaby almıştım
VildanTutak Canım ben bebek arabasında tercihimi Wagon drive’den yana yaptım. İçi geniş 75 kilo taşıma kapasitesi var hem çocuk rahat ediyor hem de eşyaları içine koyabiliyorsun. Tek elle katlanıyor bagajda fazla yer kaplamıyor. Benim için çok kurtarıcı oldu 🥰
Papatyaaam1 Moz ben bebek arabasını yoyko aldım çok beğendim aklımda hep o marka vardı ama park yatak konusunda polly var onu alıcam gecıcı arkadaşımda ondan kullanıyor çok memnun
Nrgalt8 Asenak yeğenimde kalma park yatak vardı onu kurduk. 3-4 aya kadar yanyana rahatça yatabilirler diye düşünüyorum. Doğduklarında göreceğiz eğer uygun olmazsa o zaman bi şey düşünürüz diye düşündük.
Moz Kızlar hala bakıyorum alıp memnun kaldığınız bebek arabası ?? Çift yönlü olması ve arnavut kaldırımına uygun teker olması önemli bide hafif olacak ama tekerlek küçük olmayacak