aybalasmom meteniinannesi Demirim düşük diyorsunuz. En iyisi sizin üstünde durmanız. İlaç istediğinizi belirtin. Doktorun bana söylediği şeyi etkilenmemeniz için söylemek istemiyorum. Söylediğinde ben bile kötü olmuştum.
35Hatice meteniinannesi sanırım o zamana gelene kadar ayda bir istiyordu. Demir hapı kullanıp kullanmadığımı sık sık sordu
meteniinannesi 35Hatice Benim doktor birşey sormadığı için kendi başımın çaresine bakmaya çalışıyorum😆 iyidir doktorum aslında ama bu tarz şeyleri sormuyor
meteniinannesi aybalasmom Yarına randevu aldım gidicem sağlık ocağına 34.haftaya kadar ne olacağı belli değil
aybalasmom meteniinannesi sonuçlarınızı sağlık ocağındaki doktora gösterirsiniz. Ona göre ilaç başlatır ya da kadın doğum doktorunuza yönlendirir
meteniinannesi bbety Erken doğum riskin var diye hiç söyledi ama bakıyorum forumda hep iki haftada bir gidiyorlar kontrole benim çok geç geliyor bu sefer
ddefnos meteniinannesi ayda bir veriyordum eğer enfeksiyon varsa acile gidip tekrar kan vermemi istiyordu