Merver Kızlar bugün tesadüf karıştırırken gördüm 6 lı hastane çıkışı yumuşacık şapkası eldiveni önlüğü alt pijama üstü çıt çıtlı zıbını 25₺ ye Lc Wakikiden aldım kesinlikle kaçırmayın derim hiçbir yerde bu fiyatı bulamazsınız 13₺ ye de battaniye aldm penye
Englishteacher Merver indirimleri duyurma postu var keşke yeni post açmak yerine oraya yazsaydınız🤦🏻♀️
Ssraa Merver canım ben de görmüştüm benzerini orada 30 tl idi ama prematüre içindi o sebepten uygundu sanırım diye düşünmüştüm. Acaba seninki normal mi bi fotoğrafı varsa atabilir misin bakalım☺️
Merver Berkaytuana bencede kaçırma canım 2 li yelekler 15₺ ikili çıt çıtlı zıbın da 19.90₺ onlardanda aldm yeni doğdugunda yandan cıt cıtlı kolay giydiriliyor
Ssraa Merver ben ikili çıtçıtlıyı 30a almıştım🙄🙄 demek ki orada baya indirim var. Canım internetten https://hizliresim.com buraya yükledikten sonra oradaki linklerden buraya atarsan bakabiliri☺️
Merver Englishteacher direk görülsün istedim bitmeden oraya ben girmiyorm cok cok sohbet oluyor cok birikiyor msj
Ades34 Merver Yaa aynısını aldım geçen hafta🤗tesadüfen gördüm çok ucuzdu hemen kaptım çok tatlı güle güle giydirin bebişinize💕