nurteeen13 Haftadan itibaren başlayan bulantı asla geçmiyor haftalardır hiçbir şey yiyemiyorum ve herkes 3 4 ay sürer diyor o zamana kadar nasıl böyle yaşarım hiçbir şey yiyemiyorum ki nolur bir tavsiye verin
PapatiA nurteeen13 bünyeden bünyeye değişir canım içini rahat tut ilaç kullan içini bastıracak şeyler ye , eltim başından sonuna doğuma kadar kıstı ben bir kere kusmadım
vanilya_kokusu_ nurteeen13 5 te başladı 11 im şuan aynı gerçekten zaman su gibi geçiyor ama bulantılar geçmiyor çok yoruldum midem delinecek gibi 😞
mrs_papatya Haftadayım bulantım yok ama benimde başım aşırı dönüyo ayakta duramıyorum korkudan . Yengemin hamileliği öyle oldu doğurana kadar hiç bişi yiyip içemedi su bile içse istifra ediyordu çok kötü bişi muz ve poaça yiyebiliyodu sadece bıkmıştı kız artık
derya4554 12+5 deyim rahatsız edecek bir bulantım olmadı hiç kusmadım da sadece 2 kere bi öğürtü oldu o kadar şükür rahat geçiriyorum ama yemek yiyemeyecek kadar kusan bulantı yaşayan da var bünyeden bünyeye değişiyor