MinikAnnesi- Annesii66 inşallah herşeyiniz güzel geçer insan hem korkuyor hem çok merak ediyor gerçekten sorunsuz güzel bir kontrol diliyorum 💐
Mummybaby Annesii66 ben de her ultrasonda çok heyecanlanıyorum detaylıda kalbim ağzımda oluyor. Nasıl geçti?
Annesii66 MinikAnnesi- evet hem heyecan hem korku panik atak hepsini bir arada yaşıyorum şuan 😂🥹 dua et kuşumm inşallah sorunsuz geçsin🫶🏻🙏
Hashasim2020 Ben de haftaya gideceğim çok ama çok gerginim ya bi o bi de 24. Hastadaki şeker yüklemesi beni çok geriyor umarım herşey iyi gider
MinikAnnesi- Hashasim2020 bende bu ayın 22 sinde yaptırcağım 21 haftalık oluyorum çok korkuyorum ikilide risk cıkmış felan dedi doktor tedirgin oluyorum 🥹 dua edin iyi çıksın benimde hareketlerini kaç haftan sonra hissetmeye başladınız
Annesii66 MinikAnnesi- medar hastanesine yaptırdım, yarım saat sürdü adem beyi tercih ettim gayet güzel geçti
Hashasim2020 MinikAnnesi- aminnn inşallah valla çok olmadı yeni yeni hissediyorum siz hissediyor musunuz
Annesii66 Mummybaby gayet güzel geçti sadece böbrekleri 1er ml büyük ölçüldü su yutmuş olabilir dedi bir sorun teşkil etmiyormuş daha doğduktan sonra normale dönüyormuş🌸
Nazanemre Bende şimdi çıktım kalpte parlaklık gördü önemli deil tek başına bı anlam ifade etmez dedi ama kafama takıldı
Melomelo0 Benim yarın detaylı günüm. Çok heyecanlıyım. Aç mı gittiniz tok mu ? Tatlı yiyenler var ama yeme diyorlar bebek çok hareket edince de görüntü net olmuyormuş doktor göremiyormuş sabit durması gerekiyormuş bu da mantıklı geldi. Sizce ne yapmalıyım?
Annesii66 Melomelo0 ben normal kahvaltı yapıp gittim çikolata vs yemedim yüzünü net çekmek için uğraştı biraz elleriyle kapatmıştı prensesim sağa sola döndüm bir tane net çekebildi 🥰
Sultiss00 Melomelo0 ben normal kahvaltı edip gitmiştim doktorum sakşn kalsın dedi gerek görürsem ben müsade ediyorum dedi bir saat felan sürdü detaylım gerçekten sonra bi çikolata meyve suyu yemem için gönderdi harwket etsin diye bence normal rutininizde ne yiyorsanız öyle yiyin gidin
MinikAnnesi- Annesii66 bende eray beyden aldım yahya kaptanda ilk defa gidicem ona bakalım inşallah sağlık lı gebelik doğumumuz ve sağlıklı yavrularımız olur inşallah 💐