Fuunndaaa aykayaa pozitifi gördükten sonra doktor tahmini hesaplama yaptı bana 2 temmuz transfer tarihliyim hamileliği 13 Haziran olarak hesapladı neye göre böyle hesaplanıyor bilmiyorum ama gittiğim başka doktorda böyle hesapladı
Dilekkk7 Bende yaptırdım internette tüp bebek gebelik hesaplama var oraya transfer tarihi ve kaçıncı gün embriyosu olduğunu girince de çıkıyor
kelebek_04 Bana tecrübeli olanlar yardımcı olur musunuz bugün transferimin 6.gunu ve adet olacakmışım gibi karnim ve belim ağrıyor normal mi
ipekmom_ kelebek_04 canım o süreçte belirtiler herkeste farklı olabiliyor, kendini çok bu tarz ağrılara bağlama, gününde test yapıp öğren içini ferah tutmak stres yapmamak en önemli faktör, inşallah güzel haberler alırsın 🌸
Mucizem_63 kelebek_04 yani ilaç etkisi de olabilir tutunma belirtiside olabilir ilk transferim tutmadı ikinci tuttu ilkine 0 belirti ikinci de test günüme kadar adeti ağrısı vardı karnimda sonra ayaklarım sızladı 8. Gün göğsün sızladı 10. Günde test gunumdu sabah uyandım aşırı bir sancı sanki reglim sökülmüş de agryrmus gibiydi dedim kesin tutmadı çok şükür ki benimle bebeğim🥲darısı size olsun