anesi7272_ Mrb ben 17haftaligin ama bebek hareketlerinin his etmiyorum siz kaçıncı haftada hareketleri hisetiniz
Eyllullu anesi7272_ 16da hissettim ama emin olamiyordum, 18de daha netlesti ama kiloyla ve bebişin hareketli bir bebek olup olmamasiyla da ilgili bence hissetme zamanii
ipekmom_ anesi7272_ 2gebeliğimdede 18gibi hissettim hareketleri, ilk kalp atışı gibi sonrasında sanki balık kayıyormış gibi sonra ufak ufak minik tekmeler, şimdi ise dışarıdan bile aşırı belli olacak şekilde hissediyorum 30.haftadayım
bayatlamayankurabiye anesi7272_ Merhaba. Ben bebek hareketlerini 20. haftadan sonra hissetmeye başladım. İlk gebeliğim olduğu için doktor 20. haftadan önce hissetmen zor diyordu. Öyle de oldu.
Esay01 anesi7272_ 16 da ama emin olamamıştım 17 emin oldum 18 dede disardanda babamızdan hissedebiliyor artık gözle bile görebiliyorum kıvrımlarini
Eyllullu anesi7272_ ayyy maşallah, bence yakında hissedersiniz az kalmıs, hatta belki şuan da hissediyorsunuzdur ama insan başta gaz harekero filan sanıyor 😅
Strongirl_ anesi7272_ ben bugün 18 haftayı bitirdim (18+0) daha önceden hafif süzülme gibi birşeyler hissediyordum. 2 gündür tık yok. Durtuyorum falan hicbirsey yok korktum bugün sağlık ocağına gittim kalp atışını duydum doktorum bana 20. Haftadan sonra hissedersin dedi. Keyfi yerinde şuan dedi.
Nurkl Strongirl_ ben de içimde balık yüzüyor gibi hissediyorum küçük pıt hissettiysem ⅔ gün hiç bir şey hissetmiyorum bu ara daha çok kayma hissi var … 19+4 şuan 20/21. Haftalarda inşallah daha iyi hissederiz.
Strongirl_ Nurkl Nurkl ultrason olrak yok da küçük bir cihaz var sadece kalp atışını duyabiliyorsunuz bebeği goremiyorsunuz.
ebrarkus anesi7272_ ilk gebelikte 20. Haftada hissetmiştim. Bu gebeliğimde 18 de hissetmeye başladım.
anneoluyorummm103 anesi7272_ 11.haftalarda seyirme gibi hissediyordum 18.haftadan itibaren net olarak hissetmeye başladım