Seahar Kızlar ya belim hafif ağrıyor mesanemin orayada iğne batar gibi oluyo geçiyor korkuyorum sancı mı bu
Klc123 Seahar haftanız günümüz aynı. Bendede iki gündür var. Muhtemelen düzensiz yalancı sancılar diyorum ben
Bnumzrak Seahar merhaba 37+6 yım hafif idrar yolu enfeksiyonum var ve evet o mesafedeki sızı birden çok gırıp hemen çıkıyor duzensız idrar yaptıktan sonrada oluyor. Bendede oluyor yani sanırım artık hem yalancı kasılma hem enfeksıyon olabılcegını düşünüyorum.
busra1708_ Ben de tam 38 haftalığım ama 37+ da bu mesanedeki sızı hissini yaşadım hep tuvalete gittim çişim varmış, yapınca geçiyordu sızı çünkü 😄
Bnumzrak Seahar evet tabıkı inşallah 11 Eylül’e kadar dayanabılırsek hayırlısıyla sezeryan tarıhımız o gün 😊😊
busra1708_ Seahar bugün kontrolüm vardı, 38+0 ız 3950 kg çıktı haftaya pazartesi sezaryen için gün verdi
Bnumzrak Seahar 38+2 oluyor en son 36+3 de kontrole gıttım 3 kılo 200 gr 51 cm di 🧿 doktorum yıne 10 Eylül’de bir gün önce bakacagım ama çok beklemeye gerek yok dedı 11 eylül de alalım dedi
alyahanimm Benimde 37+0 vajinaya ve vajinama yakın bölgede bıçak saplanır gibi ağrılar giriyor ara sıra yalancı sancı mı bunlar
Nsrin Seahar bende bugün 37+5 ile sabah kontrol le gitmiştim Eve geçerken suyum geldi ama sadece çamaşırın islanacak kadar geldi.ve kalça kemiğim ağrıyor geceden beri Acaba ne zaman dogurcam diye düşünüp duruyorum 🥴