Neseli68 Kızlar , 36+3 günlük hamileyim. Dün göğsüm çok sızladı ve birkaç damla süt geldi. Bugün de aynı şekilde sızlıyor. Aynı durumu yaşayan var mı , yoksa bu durum erken doğumun habercisi mi 🤔
Tugcealtinisik Neseli68 bende 16.haftadan beri var canım bende 32.haftadayım doktorum normal dedi ☺🤰🏼
seymos Neseli68 endişelenmeyin bana doktor normal dedi. Sadece göğsünü sıkma dokunma uyarma salgılanan hormonlar daha fazla salgılanır o da doğumu tetikler dedi.
sinemaselif Neseli68 bende 25+4teyim. 1 aydir benimde geliyor normal oldugunu soyledi doktorum. Gogus ucu mikrop kapmasin diye gogus pedi kullanmaya basladim
Handeaslan39 Neseli68 canım benım 20 haftalıktı gelmeye başlamıştı sıkma şakın tamam mı o bebegın ilk sütü 🙂
Neseli68 Tugcealtinisik sütüm bildiğin akıyor Canım , emziren anneler gibi. Göğsümün ucundaki kremsi beyazlığı kastetmiyorum
Nuryzcccc Tugcealtinisik elfkrmn01 al işte sen bensin bacım 😅 bende kontrole oraya gidiyorum 37. Haftamdayim ve sırf sezeryan yapmak için bu tarz şeyler yaşarım diye çatı muayenesine Süleyman Yalçın’a gitmek istiyorum nasipse 😂 ama hastane ve doğum servisi hakkında zerre bilgim yok,bu da biraz tedirgin ediyor çünkü şehir hastanelerinde ebelerin ve hemşirelerin genelde umursamaz olduğu söyleniyor hep
seymos 12 haftalık hamileyim. 8. Haftada su gibi süt gibi bişey gelmişti göğsümden kontrolum vardı doktor gebeliğin boyunca devam edebilir endiselenecek bir durum yok diye rahatlatmıştı. 😊
Neseli68 Kızlar yanlış anlaşılıyorum galiba , o kremsi akıntıdan bahsetmiyorum. 13. Haftada oluşmaya başlamıştı o . Şu anki emziren anneler gibi sütümün sıkmadan gelmesini kastediyorum
Handeaslan39 Neseli68 sütün bol olacak. Bunu kımseye söyleme nazar degmesın 🙂 Bazılarının hiç gelmiyor .. 🙂 Gelsin ama sıkma göğüs pedi koy 🙂