Gizem_ilgun12 12 haftalığım hala ciddi bulantılarım var mide ağrılarım yanmalar kramplarım ben gibi olan var mı sanırım ağır atlatıyorum ne zaman geçer tam olarak ?
Deletedmom_297 Gizem_ilgun12 ilk haftalar yoktu 11 haftalıkkken başladı 12 olduk kusma olmuyor ama bulantı oluyor şu an bile var
Burcak61 Gizem_ilgun12 30+4 mide bulantısı kusma devam ediyor üzerine birde felaket bi mide yanması var başlardakinden daha beter özellikle sabahları yumurta soyarken ya da yumurtayı ağzıma koyduğum an bi tiksinti bi öğürme geliyor ve genelde soyarken kusuyorum
ecemk94 Deletedmom_297 aynısı bende de vardı. Kusma yoktu ama bulantı vardı. Ama ben kusmadan rahatlayamadığım için kendimi zorla kusturuyordum. Doktorum zorla kusturmanın daha kötü olduğunu söylemişti. İlaç verdi onla devam ediyorum. Gün içinde rahat ediyorum
gkc990_ Bende 8 haftalığım bulantı kusma Bende de var koku hassasiyeti bile oluyor hersey burnuma kötü kokuyor sanki sabah kusmuyorum ama kahvalti sonrasi basliyor su bile icsem bi öğürme geliyor