Filtekahvee Kızlar selamlar ne durumdasınız 38+3 üm Salı günü çatı muayenem yapılacak risk yoksa biraz daha beklicez
Tugcender Filtekahvee 38+0 olduk yarın nasipse kavuşuyoruz ağrısı sancısı nazım niyazım çok bu ara artık zorluyor
Mevsim5 Filtekahvee 39+1 haftalık hamileyim. Gelen giden yok 🥹 yarın kontrolüm var bakalım neler olcak
beyzanuruzumcu8087 Filtekahvee 37+0 şuan 38+3 gün verdi doktorum 18 eylüle kismet olursa hayırlı bir şekilde herşeyim hazır bekliyorum vallahi 🥰🩵
ynzl Filtekahvee 39+3 olduk gece 12’yi geçince 🥰 Bebiş bekleyip bugün de doğmazsa salı günü 39+4 planlı sezaryenimizi bekliyoruz 🙏🏼🌸
87tugba 37 haftaligiz 3 doğum yaptım 4. Bebeğim olacak ilk duydum çatı muayenesini bu platformda bana hiç yapılmadı
busra1708_ 38+0 ım iri bebek sabah kontrolümüz var, 1 hafta sonrası için sezaryen günü alacağız 37+0 da 3600 dü, keşke sezaryen olsa bile kendi sancımla gitsem fakat hiçbir belirti yok 🥺
Eliffbaby ynzl ben de aynı şekilde 39+5 bugün kontrolde bi gelişme yoksa Salı sezeryan olacağım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alalım kucağımıza
gurbette_bir_anne Filtekahvee 38+1 bende sancılar bel ağrısı vajinada baskı tüm belirtiler var Allah yardımcımız olsun
Kubrr_ gurbette_bir_anne of of çok zorluyor sanki kendimde değilim gibi çok yorgunum taşıyamıyorum artık göbeği sksk
bebeklerim__ gurbette_bir_anne benim baski arada gelip gidiyor senin ki sürekli mi oluyor Bel ağrısı 2 haftadır var benimde 😀😀
susi2 Filtekahvee Gece 12 yi geçtiği için 39+2 oldum. Bel ağrısı, vajinaya baskı ve ara ara adet ağrısı gibi sancıların dışında bir belirtim yok. Nişan veya su gelmedi. Bekliyorum ama çok zorluyor artık bel ağrısı dayanılmaz
Ebruipek 38+1 vajinal muayene oldum hiç açılma belirti yok sadece çok fazla baskı var haftaya tekrar kontrol