beyzanuruzumcu8087 Kızlar 37 haftalık olduk Allah’ımin izniyle ama çok kötüyüm aşırı baskı var rahmim de eminim doğum pozisyonundadir sezeryan olacaz biz zaten de inşallah kolay geçer herşey rabbim iyi insanlarla karşılaştırır ameliyat esnasında falan sizler ne durumdasınız günleriniz kesinlestimi 18 eylüle kavuşma bize kısmet olursa inşallah 🩷🩵🙏🥳
ddefnos beyzanuruzumcu8087 23 eylule gün aldım bende bazı günler vajinamda baskı hissediyorum ama çok agirlasmadim yinede oglumdaki gibi nstde sancı yok kilosu suyu normal bakalim saglikla kavuşalım hepimiz 🙏🙏
busra1708_ 38+0 ım yalancı kasılma da dahil hiçbir şeyim yok, nst de sancı, bebeğin kanala inme durumu, suyunda azalma vs. Her şeyi gayet yerinde, bir de iri bebek 37+0 da 3600 dü, sezaryen olmak istemiyorum ama göbek çevresi çok geniş şimdiden 🥺
Didem_Brkn Bizde 38+0 oluyoruz birazdan yani pazartesi günü . Dün kontrol vardı kilosu tam 3000 boyu 50 cm. Çatı muayenesi yaptı 1.5 -2cm açıklık var dedi ilerler mi çabuk dedim ama belki haftalardır vardı biz Çatı muayenesinde farkettik belki hızlı ilerler dedi. Ara sıra yalancı sancı gibi bişeyler oluyo ama emin değilim. Baş aşağı pozisyonda ama daha kanala girmemiş. Ben artık iyi değilim çok yoruldum sezeryan günü alsak dedim o zaman 12 eylül 38+4 te yaparım dedi ben de o zaman 15 eylül 39 olsa olur mu dedim olur dedi 15 eylül sezeryn günü aldık. Tabi bu 1 haftada kendi gelmeye karar verir mi suyum sancım gelir mi bilmiyorum o zaman gerekirse tekrar durum değerlendiririz ama bizimkinin yeri rahat gibi sanmıyorum 😅
beyzanuruzumcu8087 Didem_Brkn ahahah rabbim herşeyin hayırlısıni versin evlilik yıldönümümuzde doğum yapacaksınızzz 🤣🩵sağlıcakla alın kucaginiza
Didem_Brkn beyzanuruzumcu8087 aminnn inşallah hepimiz için hayırlısı hepimiz sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım inşallah 🥲 şimdi de ameliyathane heyecanı sardı nasıl olcak diye aslında en güzeli araştırmamak🥲
beyzanuruzumcu8087 Didem_Brkn Ayn valla zaman geçtikce birseylerden dolayı kaygı biniyor insana böyle. Böyle geçer ins
deryakrgz beyzanuruzumcu8087 yaa birşey soracağım. Benim ilk gebelikte. Sizinde sarı renkte akıntınız oluyor mu ?
Didem_Brkn deryakrgz Benim de ilk gebeliğim sarı akıntım vardı ben normal sandım ama dün çatı muayenesi sırasında enfeksiyon var enfeksiyondan dedi doktor ve fitil başladık tek eksiğimiz buymuş gibi. Doktora sormakta fayda var o yüzden bence
deryakrgz beyzanuruzumcu8087 doktorda artık olur dedi ama bende enfeksiyonda olunca dedim acaba ondan mı kaynaklanıyor doktorda artık tek ona bağlama dedi sizde aynı haftalarda olunca sorayım dedim teşekkür ederim 🌺💕 Sağlıcakla kavuşursunuz inşallah 🤲🏻
beyzanuruzumcu8087 deryakrgz rica ederim benim ikinci gebeliğim istediğini sorabilirsin aminn cumlemiz ins sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza 🩵🩵
Hilossssss 39+6 olduk bizde bugün ilk defa alttan muayene oldum 1 cm açılma var dedi doktorum normal doğum için bekleyelim herşey yolunda diyor ama psikolojik olarak yorgun hissediyorum bedenen iyiyim çok şükür düzenli yürüyüş spor egzersiz yapıyorum ama ona rağmen kanala girmemiş üzüldüm hamileliğimin başından beri çok hareketliyim kolay bi doğum olması için çok uğraşıyorum bu haftadan sonra kanala girer mi bilgisi olan var mı şu üç dört gündür regl olacakmış gibi ağrı hissediyorum altta baskı hissediyorum ama düzenli değil
beyzanuruzumcu8087 Tugcender yaa dua et lütfen bizlere bende snaa ederimm ,🥰🩵🩵🩵insanlarin bir baskasi için ettiği dua daha çok kabul olacakmış gibi hissediyorum buna inanıyorum yani ,🥰🩵