Dilekerdgnn AS_3007 bende kızım olsun istiyorum diye ilk haftslarda hep kız bebek görüyordum rüyamda iki defa gördüm bunu en son gördüğüm rüya ikiz bebeğim oluyordu filan ara ara yine çok karmaşık rüyalar görüyorum bebekle alakalı ama tamamen hamilelik bilinçaltı psikolojisi diye düşünüyorum artık😂 sonuç bebeğimin cinsiyeti hala belli diğil
Minelminel AS_3007 hadi o zaman gönlüne göre olsun canım erkekde pek önemlidir saglıkla sıhatle gelsın inşallah amin😍😇
Gozdesahnn AS_3007 ben hamileliğimin başında erkek bebek görmüştüm sonra dediler ki anneler bebeklerini görürlermiş .. sonrasında öğrendik erkekmiş. Hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Rabiaeser AS_3007 ben kız evlat gördüm dedim kesin kız sonra içime doğmaya başladı ve oğlumun olacagını ögrendim Valla kız erkek fark etmiyor evlat evlattır rabbim hepimize bagışlasın kucagımıza almayı nasip etsin arkadaşlar😇
NimetDilmen AS_3007 Cinsiyeti belli deqilken rüyamda erkek qördüm ve Uğur diye seviodum. Cinsiyetininde erkek olduqunu öqrendim 😊 Ve ALLAH nasip eder de saq salim doqarsa ismini de Uğur 🐞 koycam 😍
Esratopal AS_3007 Ben de rüyamda erkek bebek görmüştüm ama bugün doktorum sanırım bi kızın var dedii . Anne görürse tersi olurmuş diye bir şey duymuştum ama bilmiyorum tabii ne kadar doğru 😅
hunilimom AS_3007 rüyamda hep kız bebek gördüm doğurmuşum felan hep de kız hissettim kızım olucak inşallah