AS_3007 kizlar ben daha 2 aylik hamileyim. Öncelilkle rabbim sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Erkekmiş Kızmış fark etmez sağlıklı olsun yeter. Ama çok merak ettim çünkü bu gece rüyamda erkek bebeğimin olduğunu gördüm,çoğu kişi ne görürsen tam tersi çıkar diyor, kimiside ne görürsen odur diyor,aranizda varmı aceba rüyasında görüpte ayni yada tam tersi çıkan..?
ozlemrcp0476 AS_3007 bence kisiden kisoye deisiyor ben hep erkek gordum bebisim erkek tabi suan 30 haftaligiz su aralar kiz dogurdugumu goriyorum ne gariptir😂😂
Eda0509 AS_3007 bende 3 buçuk aylık hamileyim. Bende rüyamda 3 kere erkek bebek gördüm. Daha cinsiyetini öğrenmedim. Pazartesi günü öğrenicem. Bakalım ne olcak 🙈🙈 hayırlısı olsun hakkimizda
AS_3007 Berkaytuana benim etrafımdakilerde kız diyor içimede kız doğuyor ama rüyamda erkek gördüm merak ettim 😳 tabi en başta hayırlısı
AS_3007 [bilinmeyen] vallah ne yalan söyliyim benimde aslında içimden kız geçiyor😳 hayırlısı bakalım❤️
Dezehs Ben 4 kizimda erkek görüyordum ama bu brnim bebegim degil diyordum bu bebegimde hamile oldugumu ogrendigimde icimden acaba aldırsam mi diye gecti ve o gece karnjmda bebegimin oynadığını gordum ve karnimin icini gördüm bebegim anne beni aldirma.diyordu ve 5 6 aylik kadar pipi si varrdi tabi ben.aldirmam asla ama.sadece icimde gecmisti 4 kizim var hepsi.de kucuk en.küçüğü 10 aylık bakalim tutacakmi Allah once hayırlı saglikli olani sonra o ruyamdaki bebegi nasip etsjn inşallah