yenianne__ 1oglanannesi ay evet zayıf biriyim zaten kilo vermemde lazım ama sudan bile midem bulanıyor . Çalışıyorum bide . Bu ne zmaana kadar böyle olacak acaba
1oglanannesi yenianne__ Allah yardimciniz olsun isana gore deyisiyo ama 3 aydan sonra düzeliyo normalde
meinbaby_ Eren1 susamtanesiannesi aselinannesi38_ akkoyun21 minikkoala08 Nasıl gidiyor gebelik hanımlar Superisibeyza yenianne__
Eda123- Arkadaşlar bu Alttan muayene ile baktırmanın bir riski varmı? Çoğu kişi böyle şeyler söylüyor ama ne kadar doğru bilmiyorum. Bugün tekrar gideceğim büyük ihtimalle alttan bakacak 2.defa 5+3 oldum
meinbaby_ Eda123- genelde riskli diyorlar ama benim ilk gebeliğimde bakmıştı . Bunda da 5+4 te gittim üstten kese gördü kalp atışı için zorlamaya gerek yok dedi . Haftaya gideceğim inşallah
Eda123- meinbaby_ Gitmesemmi acaba 5+3 alttan muayene riskine girmeyeyim tekrar. Henüz doktor ve muayene randevusu almadım. Acile gidiyorum. Onlarda direkt alttan muayene yapıyor.
melisakaykusuz meinbaby_ ben bej gibi regl öncesi gelen leke gibi 6+1 deyim kesem gözüktü henüz kalp atışını duymadık cuma günü duycam inanılmaz bel ağrım var ve bazen sarı bazen bej gibi akıntı gelmeye başladı herhangi bi ağrım yok kasıklarım da ama çok korkuyorum
busradsc meinbaby_ Keseyi gördüm fakat kalp atışı için haftaya perşembeye randevu verdi doktor sabırsızlıkla bekliyorum 🥹
Eren1 meinbaby_ gzde26 minikkoala08 Aslan003 havva474_ Aslan003 PapatiA fatmanurgenc Demem Demem aysct asliyvs minikkoala08 Eren1 aselinannesi38_ happyfuture kızlar ben bugün doktora ilk muanemi gerçekleştirdim bebeğimizi gördük ama kalp atışı hoca dınletmedi gerek yok ben gördüm dedi iyi sağlıklı değil dedi korktum hocam kalp atışı var ama dedim değil mi ? Evet korkma ben sağlıklı görmediğim için erken haftada dınletmıyorum dedi benım hesabıma göre 8+1 haftalığım ama usgde 7+1 cıktı son reglm 28 i yerine 1 dedi sekreteri birde aşırı midem bışanıyor grib oldum ilaçta yazmadılar ateş olursa acile gel dediler üç gündür açım aç inanın mıdem çok bulanıyor birtane "prilam dr "diye hap verdi sadece ama burnum alıyor halsizim mıdem allak bullak kusacam kusamıyorum affedersiniz
neslihanataizi hilal0100 canım ben ayın 10 nunu beklemedim işim var diye. Gittik doktora dün 🥲 kalp atışını duyduk çok şükür gördük minik bebeği 6+3
hilal0100 neslihanataizi yaaa cok sevindim canm alttanmi baktilar karnindanmi nolur banada dua et ins bende duyarim
yenianne__ melisakaykusuz bende 6+2 yim bende de kahvetengi lekelenmeler olustu hastanede çalışan bir arkadaşıma sorduğumda embriyo yerleşiyor buyüyür mu öyle bişey demişti net hatırlamıyorum o yüzden o korkma demişti bana. Ama zaten bugün doktora gideceğim doktora da sorarım
serrayazici Selam kızlaaarrrr Kaç haftalıkken betalarınız kaçtı? Benim 5+2 de 1832 çıktı düşük gibi geldi bana :(
tugall serrayazici bende 1 eylülde yaptım 1448 çıktı ayın 8 inde yaptım 11158 çıktı haftalık olarakta tam çözemedim ya ilk gebeliğim