Glcaaann Kızlar betam200 çıktı pozitif ama düsük haftaya tekrar kan vericem yükseldi mi diye, inşallah yükselir…. başına gelen oldu mu böyle
tgbb22 Glcaaann benim 5 gün gecikmesine rağmen adetim beta 150 çıkmıştı rakamlar çok bişey ifade etmiyor önemli olan ultrasonda ne kadarlık olduğu 🥰
Nadiyecelik_1 Glcaaann yükselir Allah’ın izniyle 3 günlük adet gecikmesiyle değerim 1500 dü iki gün sonra keseyi görmüştük herkesin vücut yapısı yada salgılanan hormon miktarı aynı olmuyor, sağlıkla gelsinler inşaAllah 🤲🏻🤍
isimsiz19 Glcaaann canım gayet güzel çıkmış değerin iki gün sonra tekrar ver hayırla sağlıkla kavuş inşallah son adet tarihine göre hesapla kaç haftalık olduğunu anlarsın
tgbb22 Glcaaann ben ilk 150 çıktıktan 12 gün sonra falan gitmiştim beta 3500 lerdeydi karından kese gözükmüştü ve 4+5 ti o zaman
kirr Önemli olan artışın güzel olması ve ultrason ilk değerinin düşük olması önemli değil sağlıkla gelsin inşallah ❤️
ppmerlina Glcaaann shhshs normal bitanem ilk değerinin önemi yok. Önemli olan 2 günde ortalama 2 katına çıkması 🤭🤣🌸