Huzurunsesi3 gulnaars cinsiyet ögrenmediysen daha güzel Allah büyük neden olmasın istemek günah değil
Deletedmom_297 zrmn yaptırmayanlarda var canım kendini kötü hissetme tercih meselesi ben düşünüyorum yaptırmayı ❤️sağlıcakla gelsin 🥰
tazenne Deletedmom_297 14+3 olduk. İkili test yaptırmadım. Kesin tanı koymayan bir testle kafamı bulandırmak istemedim. Cinsiyeti daha öğrenmedik.
Deletedmom_297 tazenne Sizin ve bebeğiniz için en doğru kararı vermişsinizdir yaptıranada yaptırmayanada saygım var sağlıcakla gelsin bebişiniz ❤️
Deletedmom_297 Deletedmom_7156 ben kendimde balığım sanırım benimkide balık olacak sağlıcakla gelsinler ❤️
tazenne zrmn var var ben de yaptırmadım ya. Kesin tanı koysa tamam da kesin değil ben neden zehir edeyim kendime 9 ayı. Ne bilim ya belki yanlış düşünüyorum ama yani eğer risk yüksek çıktığında fetal DNA mı ne onu yaptırmaya gücü olan varsa yaptırsın bu ikili bilmem kaçlı testi
feyzavemercimek Deletedmom_297 Nasıl gidiyor biz 14+1 olduk, keyifler nasıl hanımlar herşey yolunda mı
Deletedmom_297 feyzavemercimek 2li yapıldı sonuç bekliyoruz canım artık cinsiyet belli olsun istiyorum ❤️
zezze 13 olduk ama hala midem hassas ilacı bırakmaya korkuyorum midemde sıkıntı var asırı ve gec saatlerde yemek yiyemiyorum ve bulantı sadece acken oluyo nası gecicek 6 ay hic bilmiyorum cok ağrım oluyo rahatsızlıgımdan dolayı
Deletedmom_297 zezze 2.tirimester daha rahat geçiyormuş canım 1. Bitiyor bile inşallah bulantılar azalır
feyzavemercimek Deletedmom_297 Ay Allahım hayırlısını gönlüne göre versin ben öğrendim fetal Dna ile, sonuçlar temiz çıktı bir de kızım oluyormuş 💕