Deletedmom_7156 Deletedmom_297 balık çok duygusal koç çok inatçı dedim dedik bende koç burcuyum o yüzden ikisini istemiyorum ama tahmini 20 mart Sezaryen olacağı için dahada öne geliyor büyük ihtimalle balık olucak 😂 bu hafta ikili taramaya gitçez 12+2 yiz şuan inşallah güzel sonuçlar alırız kızımda kova burcu nasıl olucak hepsi bir arada korkutan şimdiden 😂
Deletedmom_297 Deletedmom_7156 ben kendimde balığım sanırım benimkide balık olacak sağlıcakla gelsinler ❤️
Huzurunsesi3 Deletedmom_297 13 haftalik oldum sezeryan balik olacak galiba 2 tarama yaptırdım sonuç haftada çıkıyor
Huzurunsesi3 winnie_the_pooh 16 hafta olunca gidicem 12 de gittim erken dedi ne zaman gelim dedim bir daha 16 haftalik olunca acaba söylermi
meliikebrar 14 Mart doğum görünüyor hayırlısı tabiki saklıkla gelsinler 🤲🏻 Çarşamba günü ikili taramamız var ve tam 13 haftalık olmuş olcaz, acaba cinsiyet belli olur mu veya tahmin yaparlar mı ki
nlnrmk 12+2 haftalık tahmini doğum 21 mart ama sezeryan olacağı için daha erken oluyo galiba 11 Eylül’de 2li tarama olacak cinsiyette belli olur inşallah 💜
zezze Deletedmom525 Deletedmom_297 bugün kontrolüm vardı doktor zamanı geldiğini ve fetal dna testini önerdi ama ücreti cok fazlaydı onun yerine ikili test yapmak istedim bi tüp kan verdim 7-10 icinde sonuçlar cıkıcak ins bi sıkıntı cıkmaz ultrasonda ense ve burun ölçülerine baktı herseyin normal oldugunu söyledi baya hareketliydi bebek. Deletedmom_297
zezze Deletedmom_297 benimde doğum mart son haftası ama hala nası yapıcam doğumu karar vermedim korkuyorum vajinal doğumdan bakalım hayırlısı
gulnaars memmedova_24 hə tanımıram məndə Pərvin Xəlilova idi əvvəl indi Özləm Cabbarova. Məlhəm Hospitaldada işləyir Mərdəkandada
Narina123 Deletedmom_297 Benimde 23 Mart tahmini doğum tarihi ama erken doğar bence oğlum 38+3 te doğdu ☺️ doktor cinsiyete ne dedi ?
Narina123 Yorumları okudum da genel olarak 2026 Mart ayı erkek bebek doğumu çok olacak gibi 😬inşAllah ben bu genelleme dışında kalırım 🤲🏻
gulnaars Narina123 inşAllah benimde cinsiyet henüz belli değil🤣 ama erkek istiyorum Allah nasip ederse🙏🏻🩵 2 kızım var 1 erkekte Allah tattırır Amin🙏🏻❤️
Ebru0 Narina123 ay hadi İnşallah bence bende haftaya doktor tahminini söyler diye düşünüyorum. Bende erkek olsun istiyorum. Hayırla sağlıkla 🤲🏻