Deletedmom_297 miniminnacikk ay maşallah çok iyi gelmiş sonuç bende 2lide risk çıkarsa fetal düşünüyorum sağlıcakla gelsün kızınız ❤️
miniminnacikk Deletedmom_297 amin Amiin inşallah hepimizin 🤍✨ sizinde sonuçlarınız temiz çıksın inşallah ✨
pembeayakkabilikiz Deletedmom_297 11+6 olacağız bugün bizimde 23 Mart gözüküyor doğumum. Cınsıyet belli degıl ilk kızım Nisan 3 te gözüküyordu ama mart 7 de doğdu erken doğdu bu bebegım ne zaman doğar bılemıyorum ama ikiside balık olacak gıbıme gelıyor ☺️ 17 eylülde ikili test yaptıracağım cınsıyet belli olur o zaman umarım ☺️
0zlemy Deletedmom_297 bizde 13+3 deyiz şuan tahmini 17 Mart gibi dedi doktorumuz en son kendi doktoruma 10+5 de gitmiştim cinsiyet belli değildi ikili testi bize bıraktı ense kalınlığı normal gözüküyor ben yapmıyorum ama doktor önerebilirim dedi bizde yaptırmadık daha emin değilim belki yaptırmam geçen gün devlete gittim ama cinsiyeti daha görmeyiz dedi bir şey demedi kontrolüm 2 hafta sonra sabırsızlıkla bekliyorum bir an önce cinsiyeti öğrenmek istiyorum belki fetal DNA testi yaptırırız ama çok kararsızım İnşaallah hepimiz sağlıkla afiyetle kucağımıza alırız bebişlerimizi 💖💖
Deletedmom_297 0zlemy canım benim sağlıcakla al kucağına benim doktorum kesinlikle yapılacak dediği için ve güvendiğim için yaptıracağım hakkınjzfa hayırlırlısı olsun nasıl gönlüne yatacaksa öyle yaptır 😍
Blue41 11+4 selamlarrr perşembe ikili teste gidicem cinsiyet belli olur mu bilmiyorum meraktayım sağlıkla gelsin bütün bebişler 🥰
zengerbeyza Şuan 13+3 günlüğüz. İkili tarama 11. Haftada yapıldı şükür normal herşeyi. 12+4 te cinsiyeti söyledi doktorumuz Erkek dedi 😊💙 Doğumum 13 marta denk geliyo ama sezeryan olacağım için tam belli değil tabi 🙂hepside sağlıcakla gelsinler inşallah 🤲🏼🧿
Deletedmom_297 winnie_the_pooh bazı doktorlar kesin emin olmadan söylemiyor bazıları detaylıya kadar söylemiyor işte bazılarıda benimki 10 haftalıkken tahmin etti sağlıcakla alın kucağınıza ❤️
Huzurunsesi3 winnie_the_pooh 16 hafta olunca gidicem 12 de gittim erken dedi ne zaman gelim dedim bir daha 16 haftalik olunca acaba söylermi
bebetomveben_ Deletedmom_297 14+5 olduk ikili tarama yaptırdım 16. Haftayı bekliyorum üçlü tarama testi için tahmini 3 mart doğum gözüküyor oğlum olcaak birde balık aah aaaah 😂😂
Deletedmom_297 bebetomveben_ bende balık burcuyum balık erkekleri çok naif oluyor ben balık erkeklerini çok severim inşallah benimkide balık etkeği olacak ❤️annelerine çok düşkünler 😘
Deletedmom_297 bsrayksl2 banada askında çok erken tahminde bulundu inşallah yanılma olmaz sağlıcakla gelsin sizinde ❤️
Deletedmom_297 Deletedmom_8793 kız bu tarihler nasıl oluyor anlamadım ki biz bugün 12+0 olduk 26 mart gösteriyor doğumu anlamadım valla 😂
Deletedmom_297 Hazeel sağlıcakla gelsin bazı doktorlar aşırı derecede ısrar ediyor yaptırma konusunda bazısıda gerek görmüyor ❤️