Deletedmom_297 kbrkkk evet eşiminde benimde baş hafrlerimiz m olduğu için çocuğunda m ile olmasını istedik
Busraaaakkk Kızlar bizde 18 olduk bi kaç gündür nefes nefese kalma, çabuk yorulma, ve nefes darlığı oluyor akşamları sizde de var mı? 59-60 kiloyum bu arada
rabiiiij Busraaaakkk ben de 18 haftalığım nefes darlığı oluyor özellikle geceleri yatağa yattığımda nefesim düzene girmiyor derin derin soluyorum ve geçmeyen bir burun tıkanıklığı var maalesef zor bir durum
Busraaaakkk rabiiiij burun tıkanıklığını atlamışım, onun için de geceleri burun bandı takıyorum bürün oranla rahatlama sağlıyor tavsiye ederim
rabiiiij Busraaaakkk burun bandı bende de işe yaradı ama kalıcı bir çözüm olmadı maalesef çareyi yastığı dikleştirmekte buldum🥲
anethole Deletedmom_297 şeker ölçüm cihazlarında bazı güvenlik sorunları oluyor. Hatalı ölçüm yapan cihazlar. Acaba siz hangi markayı kullanıyorsunuz?
Deletedmom_297 anethole ben iki cihaz kullanıyorum ikiside aynı ölçüde veriyor hatta kan vetmeden önce de ölçüyorum hep aynı geliyor devletin verdiği life check trendyoldan aldığım rina check trendyoldan aldığım çok uygun 250 tl
duygumfoca Deletedmom_297 18. Haftamızdayız bizde 13 haftalıkken belli oldu cinsiyetimiz doğum tarihi 23 mart gösteriyor ama dikişlerim çok yeni ve tekrar sezeryan olucam ne kadar önce alır artık doktor bilmiyorum 😕 inşallah zamanında doğar yavrum sağ Salim sağlıkla 🤲🏻