Kızlar size ilaç olmaya geldim ben tam 1 sene ugraştıktan sonra şuan 10 haftalıktan yazıyorum lütfen okuyun pcostan dolayı yumurtlama sorunu yaşıyordum yumurtlamam çoğu zaman olmuyordu bile artık ovülasyon testleri düzensiz adetler adeti beklerken yaptığım gebelik testleri aşırı yıpranmıştım her duam sadece çocuk üzerineydi en son hamile kalmadan önceki 3 ayımı çok iyi değerlendirdim (ki bu süreçte bile zor adet oluyordum hatta ilaçla adet oldum bir ay ) Pholicaps başladım inositol yani 3 buçuk kutu bitirdim tam tamına ben bu takviyenin etkilerini bile saatlerce internette dinlemiştim sonra benim mucizem o ay yumurtamı kendiliğinden çatlatan şey incir havuç kürü normalde 21 gün ama ben 15 gün sabah akşam içebildim aç karnına ama yaptım o ay da hamile kaldım ve hergün istisnasiz her gün avakado yemiştim son ay ben bunların hepsinin çok etkisini gördüğümü düşünüyorum bana yumurta tembelliği pcos teşhisi konulmuştu bende bile işe yaradıysa azimle ve inançla deneyin lütfen inşAllah hepiniz harika anneler olursunuz banada dua edin 🙏🏻