Ayse34 17+1 oldum fakat hiç bulantı yaşamadım başkaları bunun sakıncalı olduğunu söylüyor bilgisi olan varmı acaba?
SevgibiR Ayse34 yok ya ne sakıncası olcakmis asıl bulanti çok kötü 😬 valla iki ay kadar kustum ne çektim varya aç gezdim aç 3 kilo verdim günde -7-8 kere durup dururken bile kusuyoodum neseki geçti sonradan
Berkaytuana Ayse34 Hayır canım herkesin belirtileri aynı olacak diye bişey yok sonuçta bende çok yaşamadım bulantı şükür bi sorun yok
2kizannesi- Ayse34 ne güzel bende hiç yaşamadım bulantı kusma vs, doktora hatta geçen de hiç bulantı yaşamadım bu zamana kadar dedim oda şanslıymışsın dedi😌
Yasemincifci Ayse34 neresi sakıncalı ay ne güzel miss kusman yok etmen yok herkes kusacak diye bir şeyde yok sen gebeliğin balayı dönemine erken başlamıssın tadını cıkar kafanı bulandırma
Berkaytuana Ayse34 o yüzden korkma canım herkes yaşayacak diye bişey yok mide bulantisini herkesin farklı oluyor sonuçta.
Esmstf Ayse34 cok sacma 31+4 um suan ne bulanti ne bas donmesi hic bir sey yasamadim hatta bebegi ultrasonda gormesem inanmicaktim rabbime sukurler olsun ki bebisimiz saglikli🙏