Eso1616 Hanımlar normalde gebelikte cok duygusal degildim ama bu son haftalar kendi kendime aglamaya baslıyorum az önce eşimin videosuna bakıp aglamaya başladım mesela bunlar normal mi ya gecer dimi dogumdan sonra
Gizem1504 Eso1616 38 oldum 1 aydır.öyleyim kızıma bakıyorum ağlıyorum eşim normal bişey söylüyor ağlıyorum normal tabi.lohusalıktada devam edebilir
oglussannesiiii Eso1616 kız bende hamilelik boyunca duygusal değildim şuan 35+2 haftalık hamileyim eşim beni sinirlendirsin ağlamayan ben herşeye ağlar oldum
tahamommy Eso1616 doğumdan sonra geçer mi bilmiyorum ama banada son haftalarda çok yüklendi 🥹 bebişi kucağıma aldığımı hayal edince bile gözlerim doluyor geçer illa ki ya 🥹
Bumah Eso1616 haha bana da bi nemrutluk geldi esimle hamileligim boyunca sadece bu hafta tartistim neyseki uzatmadi bana batmaya basladi tum insanlar 😀
Fatnur38 Ay bende 35+2 bende ağlamaya basladm aşırı duygusallastim kızım kalp hastası gelişim olarak geriden geliyor fizik tedavi alıyoruz felan kendi içimde bisileri aşmiştm sanki tekrar başladı sürekli ağlıyorum demekki tek değilmisim
tturta Ben 34. haftadayım ve muhtemelen ilerde hatırlayıp güleceğim şeylere ağlar oldum 😅 en son bebeğin kıyafetlerini ütülerken çok ağladım, bir de annemle telefonda konuşurken çok duygulanıp ağlıyorum