Sonek 1mila1 bir doktordan dinlemiştim tarama testleri ve detaylı ultraaon ayrı veriler veriyor. İkisi farklı işlemler en az bir tanesini yaptırımak gerekiyor. Çünkü orda bazı kromozom değerlerine bakılıyor. Detaylı ultrasonda kromozom ile ilgili bir işlem yok diye biliyorum.
Iremsel_ 1mila1 benim Ocak sonu bende katılabilir miyim 😂 15 Nisan son adet tarihi tahmini doğumumuz 20 Ocak 🫠
anonim51 1mila1 sat 9 Mayıs Şubat ortasında doğuracam inşallah hepimiz sağ sağlim kucağımıza alırız canım 🩷
Esmereee 1mila1 Sanırım çoğunluk kız bu dönemin ben de sat 25 mayıs doğum Şubatta benim de planlı olacağı için tarihi daha net konusmadik
Happy1Anne Sat 19 Mayıs 16 haftalığız bizimde doğum şubat görünüyor henüz cinsiyetimiz belli olmadı 🥹
anonim51 Sahra1221 ayy inşallah canım yaa🥰 sanki zaman durmuş geçmiyor şafak sayıyoruz resmen bebişimize kavuşmak için 🐣
Sahra1221 Şubat ortası doğum görünüyor, ama büyük ihtimalle planlı olacak. Cinsiyet kız🌸 umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız☺️
Sahra1221 anonim51 aynen öyle aynaya bakıyorum hep karnım büyüdü mü diye siz de öyle misiniz ☺️ 20. Haftadan sonra çok hızlı geçiyormuş ama
Minikcivciviimm elif457_ o sonuclar kisiden kisiye gore yaşi sigara kullaniyormu vs vs degisiyormus oyle yaziyordu internette bende merak etmiştim sonucum cikti ama doktor ne dicek bakalim
Meridaily 1mila1 Sat 22 mayıs😊 şimdilik doğum şubat sonu gibi gözüküyor nasipse🤲 ikili tarama yaptırdım,diğerlerini yaptırmadım
anonim51 Sahra1221 ben minyon tipli olduğum için şuan fark ediyorum karnımın hafif çıktığını 🩷🐣 heycandan vakit durmuş gibi ilk gebelik olduğu için sanırım