[silindi] myangelson elimde test yok şimdi Sjn adet tarihim 18 Ağustos beklicem bir kaç gün daha öyle yapacam
[silindi] Busranur_mnts Kelebekkkk34 Evet bende öyle düşünüyorum gecikmesi şaşırttı normalde soyldgim gibi hiç te gecikmezz hatta erken erken olur
Kelebekkkk34 [silindi] bazen oluyo gecikme benimde erken oluyo biliyorsun ama senede bir falanda geç oluyodu bazen. Dediğim gibi yumurtlama oluyosa eğer 14 gün sonra regl olursun
gorkemakdmr [silindi] kuzum öyle düşünme bnde ilk yaptığımda silik çizgi çıkınca yok haha hamile değilim dedim varla yok arasında birşey di eşimde yok ki burda birşey dedi hatta kan sonuçu u gösterince dank etti biraz yapıncada mutlaka haber ver
[silindi] gorkemakdmr tm canım yapınca dururmuyum anons edicem vdjjjrj😂💖 Dua et bu defa şaşırtsn bizi 🌼
[silindi] myangelson vallahi süt kaynatıyorum bal yada karabiberle içiyorum Bide boğaz spreyi var onu sıkıyorum parol içmeye korkuyorum ya varsa diye😂😂gazamız mübarek olsun
gorkemakdmr [silindi] inşallah yavrum allah o güzel gönlündekini kucağına hayatına sağlıkla sıhhatle versin inşallah
gorkemakdmr [silindi] boğaz ağrısı falansa karanfil çiğneyebilirsin parol içebilirsin veya nane limon da yapabilirsin
[silindi] Kelebekkkk34 valla bilmiyorum kii yumurtlama akıntısı kaç gün sürer normalde bu bir 5 gün oldu var
myangelson [silindi] bazen ediyor ya 😄 ben hamilelikten önce Dolorex falan içerdim başım agridiginda falan. Hamileyken parol içiyordum geçiriyordu tuhaf bir sekilde 😄
[silindi] myangelson Vazgeçtim soğuk algınlığı ilacı içtim tane terlemem gerekiyordu çok iyi terletti 😂 Çok direnenedim 🤣🤣🤣
myangelson [silindi] aboo 🥲 neyse gebelik varsa da birşey olmaz inşallah. Ben hamile olduğumu bilmeden 3-4 tane Dolorex içmiştim 🥲