Tugce1803 Rbiaclsr ben okuyorum canım internete yazınca detaylıca çıkıyor her gün okuyosun toplam 41 kere adet olunca senin yerine herhangi biri okuyabilir🙏🏻
Eda0509 Rbiaclsr ben okudum canım. 41 gün boyunca günde 1 kere meryem suresini okuyorsun canım. Ben adetim bitince hemen okumaya başlamıştım. Ve o ay hamile olduğumu öğrenmiştim canım
balarisi06 Rbiaclsr bende okuyorum bir süredir canım çok duydum hamile kalan inşallah bizde onlardan biri olabilirz 🙏
Sabia Rbiaclsr ben okudum çok şükür tam bir tane kala hamile olduğumu öğrendim mutlaka oku🙏🏻İçten duanı et ve ilişkiden önce namaz kıl abdestli ilişkiye gir
Memmedova Kızlar ben tv de Nihat Hatipogludan duymuştum hamile kalmak isteyenler Furkan suresi 74. Ayeni okusunlar diye.youtube de var bende dinlerdim hep namazlardan once ve sonra hamile kalmişdim hemin Elhamdulillah.ama daha 1 yildir evliyim ve 5.ay hamile kalmiştim ben
Rbiaclsr Memmedova bunu da arastirayim canim dua etmek guzeldir rabbim kabul etsin herkese hayirli evlat versin insaalah bende 1 bucuk yildir evliyim korunmuyorum olmadi daha hayirlisi
Memmedova Rbiaclsr Amin canım Allah hayırlı zamanda hayırlı bir evlat verir sana inşaAllah sende burda ''yaa kızlar 40 haftam doldu şakaf 0 daha gelen giden yok postunu paylaş😊
balarisi06 Sabia ay hayırlı olsn bebginiz ama abdesti bozmak daha iyi değilmi ilişki öncesi abdestli mı olmk lazımmiş 😑
Tugce1803 EbrarGND gece uyumadan önce okuyorum adetten sonra başladım toplam 41 gün okunacak adet olduğun vakit senin yerine başkası okuyanbilir
Ayseegull Rbiaclsr canım bende okudum ama bide fetih suresi var hamile kalmak isteyenler için onu okuduğum ay hamile kaldım