Esra11_10 Eşimin anneannesinin yüzüğünü vermişti dayısı bana bende satıp yerine altın yapmayı düşündüm ama eşim kalsın dedi ay napıcam koca yüzüğü saklayıp 🤦🏼♀️
Meral_63 Esra11_10 yani yadigar işte sende gelinin olunca veririsin nesilden nesile aktarılan birseyse
HumaBetul342 Esra11_10 Size göre Alt tarafı yüzük ama bu zamana kadar saklayanlar için manevi değeri var kıymetini bilmeyecekseniz sahibine iade edin şahsen ben yadigarı mi gelinime versem saatigini duysam üzülürüm
Meral_63 Esra11_10 yüzük ama sonuçta dönüp dolaşıp sizi bulmuş sizden kızınıza yada gelininize vermelisiniz sizden öncekiler de satabilirde bence
aybalasmom Esra11_10 saklarım tabi ki. Satılır mı? Bana değer verip, düşünüp vermişler, asla aklımdan satmak geçmez. Sürekli de kullanırım hatta
aybalasmom Esra11_10 yani bi zincire geçirip kolye olarak kullanabilirsiniz büyüklerin davetine vs giderken. Kullandığınızı görüp mutlu olurlar. Başka zamanlarda da güvenle muhafaza edersiniz kızınız, gelininiz olduğu zaman ona verirsiniz.
Zeynepefem Esra11_10 senden başka gelin varsa ona vermelisin bence. Belli ki sen böyle şeylerin değerini bilmeyen birisin
deletedmom43191 Esra11_10 yadigar sey satilir mi hic ne kadar düşüncesisiniz bi kere saygidan saklanir kiymet bilinmesi gerekir