Bilge19 Gul1402 kendi ismim diye demiyorum enerjisi çok güzel bir isim🤩ismimin tecellisini taşıyorum tavsiye ederim hayırlı olsun şimdiden🤩
bebesever Bilge cool bi isim bence. 20li yaşlarda çok çekici durur. Ama bebek için sevimlilik oranı düsük😌
twomam Gul1402 bence çok güzel bir isim değil doğrudan söylemek istedim ergen birir kız çocuğu olsan bilge isminden pek hoşlanmazdım ya da etrafımda hiç normal bilge görmediğim için olabilir. 3 bilge tanıdım 1.si çok kolay kandırılıyordu 2.si çok erkek gibi bi kadındı 3.sü de çok başına buyruk kendi hayatını mahveden bir kızdı
Gul1402 twomam ya şu aralar sürekli Alya lina duru var biraz farklı olsun dedik, kızımız sever mi bilmiyoruz ki.
begumm000 Gul1402 çok kibar bi kız ismi bence şuan herkeste aynı isimler var bilge hiç duymuyorum bence çok güzel bi isim
ask7_ Ayyy tüylerim diken diken oldu Bi tane arkadas vardı kocamla sevgiliyken kocama sulanmış onun ismi duyunca ayy koyma ya bosver 🤣🤣🤣 tabikide sen bilirsin ben sadece şaka yapıyorum ama kocama sulanması doğru evlendik hala sulandı ikiside