minik3509 Şekerlerrr selam bir iki gündür adet olcakmışım gibi bir ağrı oluyor normal midir sizce sizde durumlar nasıl ağrılarınız bulantılarınız var mı nasıl geçiyor bu haftalar bugün tam 9 haftalık olduk biz🥰🫶🏻
zeh6363 minik3509 bende 9 hafta 5 gün oldum bulantım var zaten kusma yok çok şükür halsizlik devam ediyor koku hassasiyeti özellikle parfüm diç macunu bel ağrısı var dediğin gibi Bi ağrı olmadı ama normaldir bence çünkü bişey oluşuyor
Admsarzu minik3509 10 haftalığım bende aynı bulantı kusma kasık ağrısı :) kanama olmadığı sürece çok normal dedi doktorum
tkrk minik3509 9+5 den merhaba ben de kanama olmuştu progestan kullanıyorum çok az az miktarda var kasıklarda ağrı bar mide bulantı hafif ve baş ağrısı fena
seher_3590 minik3509 yaaa sizinle aynıyız 🫠🥰 bende de bulantı oluyor ama ara ara bel ağrısı kasik sancısı oluyor arada böyle böyle devam ediyoruz iste. RABBIM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah🫠🥰
minik3509 Admsarzu kanamam yok benimde o zaman normaldir ya bi başka postta gördüm barim büyüdüğü için de olabilirmiş ağrılar
minik3509 tkrk Progestron bende kullanıyorum çok şükür bir sıkıntım yok ama daha önce kaybım vardı ondan verdi sanırım
isimsiz19 minik3509 bizde yarın 9 haftalık oluyor adet ağrısı gibi en başından beri benimde var ağrım doktor bana da progestan fitil verdi
isimsiz19 seher_3590 Hayır ikinci gebeliğim ama ilk gebeliğim boş gebelikti maalesef… 2. Senemde öğrendim bebeğimi hayırla sağlıklı kavuşayım yavruma dualarınızda banada yer verin inşallah🙏
seher_3590 yasemin110421 Yaa ilk hamileligimde aynı böyleydim 7.aya kadar hem.igne hem progestan kullandim 🥲Allah yardımcın olsun insallah sağlıkla kucağına alırsın zor bir süreç
Pembenur yasemin110421 bende 10+1 haftalığım bildiğin adet olur gibi kanamam oldu ama şükür bebeğim iyiymiş siz nasılsınız devam ediyor mu kanamanız?
GulsunOgretmen O ağrı bende de oluyo ara ara,9+6′yım ben de,doktorum rahim büyürken bu ağrıyı yapabilir normal demişti 🙏
minik3509 GulsunOgretmen evet ya normal sanırım postlarda gördüm bende herkeste oluyormuş kanama olmadığı sürece bir sorun yok diyorlar
happyflowers minik3509 ben 11.haftadayım henüz ne mide bulantım var ne kusmam sadece halsizlik ve bel ağrısı
tansuman Merhabalar bende 10+5’im en son bir ay öncesi gitmiştim kalbi durdumu acaba çok korkuyorum ya
isimsiz19 tansuman niye dursun canım tövbe estağfurullah kötüyü düşünme evet bende çocuğum için çok tedirginim ama böyle şeyleri dile getirme sağlıklı ve seninle🙏❤️
seher_3590 tansuman canım böyle şeyler düşünme gerçekten daha önünde uzun bir süreç var kendini huzursuz edersin bende evhamli bi insanım ilk gebeligimde çok takıntılıydim ama kendi kendimi yedim bitirdim. Lütfen olumlu ve güzel şeylere odaklan bebeğini sağlıkla kucağına alacağın zamanı hayal et ve mutlu ol 🥰
minik3509 tansuman annelik iç güdüsü sanırım ya bende öyleydim en son geçen hafta duydum bir daha kalp atışını rahatladım doğana kadar bu panik böyle devam edecek gibi😄