Gzd Mahza suni sancıyı bilmiyorum ama benim sancılarım geldiğinde açtım hastaneye gittiğimde bişeyler yemek istedim aç olmam gerekiyomuş yedirmediler, üstüne bide lavman yaptılar🤭
Elsaa Yarın bende 40+1 oluyorum, suni verilermi banada acaba. Benim bildiyim kadariyla aç tok farketmiyor
Mahza Meryem25 bende de hiç emare olmadı ne sancı ne su gelmesi vs. 1 Mart son gün dedi. Yarın gidip suniye baslatıcak beni
Kumral60 Ben şimdi gidicem doktorum aç ol demedi kızlar aç aç çekilmez zaten o kadar saat lavmanda yapiliyor bu arada.
Sky Yok kuzum valla aç gitme 2016 da oğlumu kucağıma aldım ve sabah erken saatinden gittim başladılar ve bir yudum su dahi içmiyorsun ben akşam 6 da Doğum yaptım iyice açlıktan susuzluktan perişan olmuştum karnın ne kadar tok o kadar iyi 10 saat suni çektim o sebepten biliyorum yani kendin için direnç için güZelce karnını doyur lavma yapılıyor zaten boşaltıyorlar bağırsakları
Zuhresule Mahza normal Doğum olmazsa da sezaryene döner diye aç olman gerekiyor. Yoksa boşaltım işlemi var pek hoş değil 😄 gerek yok derse de orda biseyler yersin
Nurrrrr Mahza Canım bak gitmeden 1 saat önce karnını sıkı sıkı doyur iyicene hemde ki rahat rahat doğum yapasın cünkü doğum bitene kadar su dahi vermiyorlar 👍🏻