happyboy_ Kaç derecede yıkanmalı dikkat edilmesi gereken bişey varmı renklere göre yıkayacağım etiketleri de kesip ters çevirdim 😆
aybalasmom happyboy_ 30 derecede 15 dakikalık programda yıkanıyor. Benim makinede 12 dakika var 30 dereceye ayarlayıp o şekil yıkadım. Zaten temizler maksat fabrika kokusu vs gitsin. Ütüyle de mikrobu kırılır.
minikpanda0_ happyboy_ dün yıkadım ben 30 derece 800 devir 28 dakikada. Ama daha uzun sürede yıkamanızı tavsiye ederim 1 saatlik falan. Çünkü kıyafetler resmen kuru bi şekilde çıktı 28 dakika az geldi bazı yerleri ıslaktı bazı yerleri kuruydu
happyboy_ minikpanda0_ battaniyeleride atacağım bilemiyorum da bende hassas yıkama var 28 ve 15 dakika 1 saatlik düşündüm ama emin olamadım
bluemom24 minikpanda0_ normalde yeterli aslında 15 dk diyorlar siz fazla mı kıyafet attınız acaba sıkma devri de fazla gelmiş olabilir
minikpanda0_ bluemom24 evet benim biraz fazlaydı kıyafetler beyazlar ve renkliler karışık attığım için fazla oldu ayırsaydım yeterli olabilirdi
annesininincitanesi happyboy_ Hassas programı 30 dereceye düşürüp yıkadım 600 devirde sıktırdım tabii renklerine göre ayırdım beyaz krem pudraları birlikte attım karışık renklileri de ikinci postada birlikte attım gayet güzel oldu
elifguleryuz happyboy_ Ben 30 derece 800 devirlik programda yıkadım yarım saatti program öncesinde içerisine beyaz sirke ve karbonat koyup kazan temizleme yaptırdım