emellli Benimde bat 10 test yaptım bana göre silik bir çizgi var paylaşmaya çalışıyorum ama olmuyor görsel ekle yerinden rica etsem nerden fotoğraf yüklendiğini söylermisiniz
mrvrm emellli ana sayfada sol üst köşedeki üç çizgiye basıp resim yükleye girin. Oradan fotoğrafları seçip dönüştür diyebilirsiniz. Çıkan linkleri kopyalayıp buraya yapıştırıyorsunuz
mrvrm happymomdayss beklicem canım. Yarın ve diğer günler de test yaparım olmazsa. Yine görürsem o zaman kan testi veririm
mrvrm emellli var gibi duruyor. Hangi marka bu. 5inde kanda çıkmamışken 7sinde idrarda bu kadar belli olmaz ama. Yanıltıcı olabilir test
Siyahbeyaz_ mrvrm kuzum profilimde awox testk var aynı senin gibiydi kuruma olabilir. Negatifti kanda hayal kırıklığı yaşama ksn ver adetin geçince
emellli mrvrm nimo diye bir marka benim olursa eğer ikinci gebeliğim olucak 2 ay önce düşük yaptım diğer gebelimde ilkte tutmuştu emindim ama bundan emin değilim asla test markası falan da çok bilmiyorum
mrvrm emellli o da yalancı çıkarıyor diye okumuştum burda. Benim de 2. gebelik olacak inşallah. Hayırlısıyla tez zamanda olsun 💕