Gamzelikra Tugce1803 silin en ufak belirtide eklemeyin piskolojik hersey kuzum umursamayin olur gercekten umursamamak sart 🙏
Tugce1803 Gamzelikra biliyorum ama ne kadar şey yapsam da adet belirtisi bile yaşamıyorum ondan böyle olunca umutlandım nasip kısmet tabi ki 🙏🏻7 gün kaldı adetime
PembeKoala Tugce1803 bende 3 gün önce öğrendim kan testiyle ama sonra evde adetime 1 gün kala gebelik testi yapmıştım meraktan onda da pozitif çıkmıştı 1 gün öncesi olmasına rağmen
PembeKoala Tugce1803 28 günlüktü adetime 3 gün kala karnımla kasığım arasımda bi ağrı olmuştu ondan dolayı doktora gitmiştim
Tugce1803 PembeKoala benimde aynısı oldu sızıyla ağrı karışık adet döngüm 30 şu an 23.gündeyim inşallah hamileyimdir😇
Sevimnaz Tugce1803 zor geçiyor ama mecbur bekleniyor inşallah seninde önce çıkar beklemek zorunda kalmazsin😁
Mervetepe Tugce1803 o da cok stresli oluyor ama erken öğrenince değer kücük oluyor doktorum beta değerlerme bakıyor iki günde bir acaba yükseldimi kac kat arttı stresi oluyor hayırlısı olsun canım hakkında
Nesrinkrdnz1 Tugce1803 tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığından 10. 07 son regl tarihim ilk beta htc testim 07/08