Carina Mihra aaaa öyle mi alayım bende spermleri içerde tutuyor yani siz en son onu mu denedimiz işe yarıyorsa cok ii kullanalar var mı hiç yarar saglayan varmıdır ki
BurcuKurtSorgu Carina ben önerdim jeli 🙈 çünkü benimle birlikte 2 yakın arkadaşım daha öyle hamile kaldık. Nette de araştırdım baya yabancı sitelerde...en geç 2. Ay da kalıyor herkes. Biz ilk denememizde tuttu. Ama ovulasyonla çalışıcan.
Aynur1990 Tugce1803 son adet tarihim 8 şubattı cnm 8 martta olmayınca 13 ünde yaptım yani 5 gün geçmişti iki çizgi çıktı
Carina Mihra sizde yeni deniceksiniz hafi bakalom ben test yaptım tek çizgi cıktı hamile degilim ☹️🙁 adet olmadım ama testeki sonuç 🥺🥺🥺
Carina Mihra Evet catlama iğnesi yaptırdım dün test yaptık hamile degilim yani catlama iğnesi tutmadı bir daha yaptırcam belki tutar jelide kullanırsam belki daha da ii olur
Mihra Carina ben bu ay 2 ipneyi oldm bir de jel kullandm canm inşallah hamileysem bakalm önericem jeli
Mihra Melekdilek ovülasyon yaptm bgn t çizgisi cok koyu çıktı adetme 4 gün var ipne vurulmştm onnda 15 günü bugün yarın kan tahlili yaptrcam canm
SecilD Tugce1803 ben de adet düzensizliği var ama ortalama 32 günde bir hasta oluyorum. 25. günümde öğrendim 😊